Giriş Kayıt
Ariadna Gil

Ariadna Gil (48)


Oyuncu

Ariadna Gil Giner, 23 Ocak 1969 Barcelona, Barcelona, Catalonia, İspanya doğumlu oyuncu. Özgürlük (1996), İkinci Ten (1999), Soldados de Salamina (2003), Solo quiero caminar (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ariadna Gil Giner
Doğum Tarihi: 23 Ocak 1969
Doğum Yeri: Barcelona, Barcelona, Catalonia, İspanya
Diğer Bir İsmi: Ariadna | Ari
Burcu: Kova
Boyu: 1.72 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (30)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 48 Savaş Oyuncu    
2014 45 Komedi Oyuncu 5.0 274

Kapalı Gözlerle Hayat Kolay
2013 44 Komedi Oyuncu 7.1 4,069

Aşk Balık Kokar
2013 44 Komedi Oyuncu 6.2 443
2011 42 Dram Oyuncu 4.8 195
2010 41 Belgesel Oyuncu 6.6 47
2009 40 Dram Oyuncu 6.3 944
2009 40 Komedi Oyuncu 4.8 178

Kanun Benim
2008 39 Suç Oyuncu 6.8 51,527
2008 39 Suç Oyuncu 5.8 1,342
2008 39 Belgesel Oyuncu 7.4 48
2008 Dram Oyuncu    
2007 38 6.7 459

Pan'ın Labirenti
2006 37 Dram Oyuncu 8.2 490,173
2006 37 Macera Oyuncu 6.1 10,346
2006 37 Dram Oyuncu 6.7 116

Yuvaya Dönüş
2006 37 Komedi Oyuncu 6.0 404
2005 36 Dram Oyuncu 6.0 205
2005 36 Gerilim Oyuncu 4.9 398
2003 34 Dram Oyuncu 6.8 1,279
2002 33 Dram Oyuncu 6.2 704
2002 33 Dram Oyuncu 5.8 405

Şehvetli Bakire
2002 33 Dram Oyuncu 5.6 314
2001 32 Komedi Oyuncu 5.3 180
2001 32 Dram Oyuncu 6.4 400
2001 32 Aksiyon Oyuncu 6.5 5,500
2000 Game-Show Oyuncu 6.3 62
2000 31 Komedi Oyuncu 4.3 865

Başyapıt
2000 31 Komedi Oyuncu 5.5 386

İkinci Ten
1999 30 Dram Oyuncu 6.5 1,340

Meleklerin Ayak Sesleri
1998 29 Dram Oyuncu 6.1 694
1998 29 Dram Oyuncu 6.7 363
1998 29 Komedi Oyuncu 4.9 374

Özgürlük
1996 27 Dram Oyuncu 7.1 1,357
1995 26 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.2 182
1995 26 Komedi Çeşitli 5.3 4,308
1995 26 Dram Oyuncu 6.2 178
1994 25 Komedi Oyuncu 6.6 415

Güzellik Çağı
1992 23 Komedi Oyuncu 7.2 7,528
1992 23 Komedi Oyuncu 6.5 268
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,601) Legion (9,113) Arrow (6,520) The 100 (5,932) The Flash (5,714) Black Sails (4,049) The Big Bang Theory (3,844) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,666) Suits (3,505) The Expanse (3,243)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017