Giriş Kayıt
Kathie Lee Gifford

Kathie Lee Gifford (63)


Oyuncu

Kathryn Lee Epstein, 16 Ağustos 1953 Paris, Fransa doğumlu oyuncu. "Today" (1952) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kathryn Lee Epstein
Doğum Tarihi: 16 Ağustos 1953
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Diğer Bir İsmi: Kathie Lee Johnson | Kathie Lee
Takma İsmi: Kathie Me
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Oyuncu    
2015 62 Korku Oyuncu 4.4 4,419
2015 62 Belgesel Oyuncu 6.8 2,272
2015 Komedi Oyuncu 5.8 145
2014 Komedi Oyuncu 6.9 2,495
2011 58 Komedi Oyuncu 4.4 197
2009 Komedi Oyuncu 7.1 9,118
2006 Talk-Show Oyuncu 4.5 652
2004 Game-Show Oyuncu 5.3 6,757

Şirket
2003 50 Belgesel Oyuncu 8.1 18,190
2003 Komedi Oyuncu 6.9 9,881

Hazır Ol Dudley
1999 46 Komedi Oyuncu 3.8 8,249
1997 Talk-Show Oyuncu 2.9 4,710

İlk Eşler Kulübü
1996 43 Komedi Oyuncu 6.2 34,146
1996 43 Müzikal Oyuncu    
1996 Komedi Oyuncu 8.6 37,472
1994 Dram Oyuncu 5.9 5,059
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1993 Komedi Oyuncu    
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1987 Belgesel Oyuncu 7.9 1,046
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,097
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017