Giriş Kayıt
Kitu Gidwani

Kitu Gidwani (49)


Oyuncu

Kaushalya Gidwani, 22 Ekim 1967 doğumlu oyuncu. OK Jaanu (2017), Mumbai Günlükleri (2010), Earth (1998), Aalavandhan (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kaushalya Gidwani
Doğum Tarihi: 22 Ekim 1967
Diğer Bir İsmi: Kittu Gidwani
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 5.0 2,201
2016 49 Komedi Oyuncu    
2016 49 Gerilim Oyuncu 6.8 1,585
2015 48 Romantik Oyuncu 3.9 129
2012 45 Komedi Oyuncu 5.5 9,802
2011 44 Dram Oyuncu 5.5 58

Mumbai Günlükleri
2010 43 Dram Oyuncu 7.2 9,113
2008 41 Dram Oyuncu 7.0 62

Moda
2008 41 Dram Oyuncu 6.9 8,230
2008 41 Komedi Oyuncu
7.5 18,455
2007 40 Dram Oyuncu 6.9 375
2006 39 Dram Oyuncu 3.5 359

Sonsuza Dek Mutlu Yaşadılar
2004 37 Komedi Oyuncu 6.6 4,113
2001 34 Gerilim Oyuncu 7.2 1,325
1998 31 Dram Oyuncu 7.8 5,784
1985 18 Komedi Oyuncu 7.6 367
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (114,403) Rick and Morty (4,224) The Defenders (3,272) The Strain (2,925) Suits (1,857) Mr. Mercedes (1,290) The Sinner (1,110) Fargo (1,063) The Last Ship (1,000) Breaking Bad (958)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017