Giriş Kayıt
Terel Gibson

Terel Gibson


Editör, Editör, Oyuncu, Görsel Efekt

Terel Gibson, editör, editör, oyuncu, görsel efekt. Küçük Gün Işığım (2006), Evdeki Düşman (2009), Hayalimdeki Aşk (2012), Tanrının Eseri Şeytanın Parçası (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Western Editör 6.2 2,698
2017 Komedi Editör 6.2 1,282
2017 Komedi Editör 5.7 4,541

Kız Arkadaşlar Günü
2017 Komedi Editör 5.2 2,310
2016 Komedi Editorial Department 6.5 8,902
2016 Komedi Editör 9.8 12

Aşkın Ritmi
2015 Dram Editör 6.2 30,032
2015 Komedi Editör 5.0 9,077
2014 Komedi Editör 7.1 11,670

Hayalet
2013 Tarihi Editör 5.9 11,944
2013 Kısa Metraj Editör 7.8 6

Yazın Kralları
2013 Macera Editör 7.2 70,415

Hayalimdeki Aşk
2012 Komedi Editorial Department 7.2 88,314
2012 Komedi Editör 6.2 228

Dövüşçü
2010 Biyografi Editorial Department 7.8 304,647

Evdeki Düşman
2009 Korku Editorial Department 7.0 166,741

Zafer ve Gurur
2008 Suç Editorial Department 6.7 55,923

Tavşan Kız
2008 Komedi Editorial Department 5.5 70,974

Yargısız İnfaz
2007 Dram Görsel Efekt 6.8 50,349

Küçük Gün Işığım
2006 Komedi Editorial Department 7.8 394,588

Tatlı Cadı
2005 Komedi Editorial Department 4.8 63,262

Mükemmel
2004 Komedi Editorial Department 6.4 71,486

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Editorial Department 5.6 56,176
2003 Komedi Editorial Department 2.8 4,549

Charlie Hakkındaki Gerçekler
2002 Gizem Editorial Department 4.8 9,102
2002 Komedi Editorial Department 6.8 5,812

Hayatımdaki Erkekler
2001 Biyografi Editorial Department 6.5 24,552

Korkusuz
2000 Aksiyon Editorial Department 5.9 63,247

Tanrının Eseri Şeytanın Parçası
1999 Dram Editorial Department 7.4 85,361
1998 Dram Editorial Department
Oyuncu
5.9 6,486
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018