Giriş Kayıt
Terel Gibson

Terel Gibson


Editör, Editör, Oyuncu, Görsel Efekt

Terel Gibson, editör, editör, oyuncu, görsel efekt. Küçük Gün Işığım (2006), Evdeki Düşman (2009), Tanrının Eseri Şeytanın Parçası (1999), Hayalimdeki Aşk (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Editör 5.7 3,368
2017 Komedi Editör 8.6 13
2017 Western Editör 9.2 25

Kız Arkadaşlar Günü
2017 Komedi Editör 5.3 1,922
2016 Komedi Editorial Department 6.5 7,352
2016 Komedi Editör 9.8 12

Aşkın Ritmi
2015 Dram Editör 6.2 27,835
2015 Komedi Editör 5.0 9,077
2014 Komedi Editör 7.1 10,390

Hayalet
2013 Tarihi Editör 5.9 11,944
2013 Kısa Metraj Editör 7.8 6

Yazın Kralları
2013 Macera Editör 7.2 67,442

Hayalimdeki Aşk
2012 Komedi Editorial Department 7.2 85,253
2012 Komedi Editör 6.2 228

Dövüşçü
2010 Biyografi Editorial Department 7.8 295,673

Evdeki Düşman
2009 Korku Editorial Department 7.0 158,427

Zafer ve Gurur
2008 Suç Editorial Department 6.7 55,062

Tavşan Kız
2008 Komedi Editorial Department 5.5 68,609

Yargısız İnfaz
2007 Dram Görsel Efekt 6.8 49,717

Küçük Gün Işığım
2006 Komedi Editorial Department 7.8 381,897

Tatlı Cadı
2005 Komedi Editorial Department 4.8 61,559

Mükemmel
2004 Komedi Editorial Department 6.4 69,395

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Editorial Department 5.6 55,127
2003 Komedi Editorial Department 2.8 4,549

Charlie Hakkındaki Gerçekler
2002 Gizem Editorial Department 4.8 8,823
2002 Komedi Editorial Department 6.8 5,812

Hayatımdaki Erkekler
2001 Biyografi Editorial Department 6.5 23,872

Korkusuz
2000 Aksiyon Editorial Department 5.9 61,653

Tanrının Eseri Şeytanın Parçası
1999 Dram Editorial Department 7.4 83,330
1998 Dram Editorial Department
Oyuncu
5.9 6,262
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017