Giriş Kayıt
Terel Gibson

Terel Gibson


Editör, Editör, Oyuncu, Görsel Efekt

Terel Gibson, editör, editör, oyuncu, görsel efekt. Küçük Gün Işığım (2006), Evdeki Düşman (2009), Tanrının Eseri Şeytanın Parçası (1999), Hayalimdeki Aşk (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Editör 5.6 2,960
2017 Komedi Editör 8.6 13
2017 Western Editör 9.2 25

Kız Arkadaşlar Günü
2017 Komedi Editör 5.3 1,820
2016 Komedi Editorial Department 6.5 6,902
2016 Komedi Editör 9.8 12

Aşkın Ritmi
2015 Dram Editör 6.2 27,139
2015 Komedi Editör 5.0 8,768
2014 Komedi Editör 7.1 10,390

Hayalet
2013 Tarihi Editör 5.9 11,944
2013 Kısa Metraj Editör 7.8 6

Yazın Kralları
2013 Macera Editör 7.2 66,794

Hayalimdeki Aşk
2012 Komedi Editorial Department 7.2 84,119
2012 Komedi Editör 6.2 228

Dövüşçü
2010 Biyografi Editorial Department 7.8 293,294

Evdeki Düşman
2009 Korku Editorial Department 7.0 156,048

Zafer ve Gurur
2008 Suç Editorial Department 6.7 54,780

Tavşan Kız
2008 Komedi Editorial Department 5.5 67,941

Yargısız İnfaz
2007 Dram Görsel Efekt 6.8 49,420

Küçük Gün Işığım
2006 Komedi Editorial Department 7.8 378,621

Tatlı Cadı
2005 Komedi Editorial Department 4.8 61,041

Mükemmel
2004 Komedi Editorial Department 6.4 68,902

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Editorial Department 5.6 54,874
2003 Komedi Editorial Department 2.8 4,549

Charlie Hakkındaki Gerçekler
2002 Gizem Editorial Department 4.8 8,823
2002 Komedi Editorial Department 6.8 5,812

Hayatımdaki Erkekler
2001 Biyografi Editorial Department 6.5 23,738

Korkusuz
2000 Aksiyon Editorial Department 5.9 61,114

Tanrının Eseri Şeytanın Parçası
1999 Dram Editorial Department 7.4 82,806
1998 Dram Editorial Department
Oyuncu
5.9 6,262
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017