Giriş Kayıt
Linda Gibson

Linda Gibson


Linda Gibson, The Riddle (2007), The Coroner (2015), Beowulf & Grendel (2005), (2004) Doc Martin (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Çeşitli 7.9 2,721
2016 Aksiyon Çeşitli 5.7 1,421
2015 Suç Çeşitli 6.7 599
2011 Suç Çeşitli 7.9 8,659
2010 Kısa Metraj Çeşitli 7.9 49
2007 Dram Çeşitli 5.3 1,696
2005 Aksiyon Çeşitli 5.9 15,944
2004 Komedi Çeşitli 8.3 8,511
2003 Macera Çeşitli    
2003 Macera Çeşitli    
2002 Suç Çeşitli    
2002 Suç Çeşitli 8.4 5,829

Mayıs Meleği
2002 Dram Çeşitli    
2000 Dram Çeşitli    
1999 Dram Çeşitli 5.9 1,239
1994 Komedi Çeşitli 6.9 404
1986 Dram Çeşitli 6.0 1,929
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017