Giriş Kayıt
Donal Gibson

Donal Gibson (59)


Oyuncu

Donal Regis Gerard Gibson, 13 Şubat 1958 Peekskill, New York, ABD doğumlu oyuncu. Cesur Yürek (1995) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Donal Regis Gerard Gibson
Doğum Tarihi: 13 Şubat 1958
Doğum Yeri: Peekskill, New York, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Paparazi
2004 46 Aksiyon Oyuncu 5.8 13,271
2002 Animasyon Oyuncu    

Adalet Birliği
2001 Animasyon Oyuncu 8.6 28,997
1998 40 Animasyon Oyuncu    

Komplo Teorisi
1997 39 Aksiyon Oyuncu 6.7 78,807

187
1997 39 Dram Oyuncu 6.7 18,614

Cesur Yürek
1995 37 Biyografi Oyuncu 8.4 772,814

Ölümsüz Sevgi
1994 36 Biyografi Oyuncu 7.5 18,904
1994 36 Aksiyon Oyuncu 7.0 85,378

Savaş Günahları
1989 31 Dram Oyuncu 7.1 34,212
1989 31 Aksiyon Oyuncu 5.7 16,853
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (12,141) Passengers (8,492) Doctor Strange (4,783) Arrival (3,586) Assassin's Creed (2,972) Allied (2,780) Fences (2,714) Hacksaw Ridge (2,263) Moana (1,847) Nocturnal Animals (1,440)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,521) Legion (8,513) The 100 (8,103) Taboo (6,870) The Big Bang Theory (5,819) Arrow (4,758) Black Sails (3,870) Vikings (3,394) The Expanse (3,378) The Flash (3,339)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017