Giriş Kayıt
Donal Gibson

Donal Gibson (59)


Oyuncu

Donal Regis Gerard Gibson, 13 Şubat 1958 Peekskill, New York, ABD doğumlu oyuncu. Cesur Yürek (1995) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Donal Regis Gerard Gibson
Doğum Tarihi: 13 Şubat 1958
Doğum Yeri: Peekskill, New York, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Paparazi
2004 46 Aksiyon Oyuncu 5.8 13,271
2002 Animasyon Oyuncu    

Adalet Birliği
2001 Animasyon Oyuncu 8.6 29,342
1998 40 Animasyon Oyuncu    

Komplo Teorisi
1997 39 Aksiyon Oyuncu 6.7 79,299

187
1997 39 Dram Oyuncu 6.7 18,637

Cesur Yürek
1995 37 Biyografi Oyuncu 8.4 778,754

Ölümsüz Sevgi
1994 36 Biyografi Oyuncu 7.5 19,390
1994 36 Aksiyon Oyuncu 7.0 85,765

Savaş Günahları
1989 31 Dram Oyuncu 7.1 34,473
1989 31 Aksiyon Oyuncu 5.7 16,981
Film Altyazıları
Live by Night (9,725) Resident Evil: The Final Chapter (8,720) Hidden Figures (4,634) Rogue One (4,197) Patriots Day (4,193) Assassin's Creed (3,688) Split (3,460) Allied (3,442) Paterson (3,256) Why Him? (1,724)
Dizi Altyazıları
Legion (9,828) Arrow (5,911) The 100 (4,298) The Flash (3,682) The Expanse (3,556) Black Sails (3,432) Designated Survivor (3,024) Colony (2,810) The Originals (2,780) Vikings (2,370)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017