Giriş Kayıt
Donal Gibson

Donal Gibson (60)


Oyuncu

Donal Regis Gerard Gibson, 13 Şubat 1958 Peekskill, New York, ABD doğumlu oyuncu. (1997) Komplo Teorisi (1997), (1994) Ölümsüz Sevgi (1994), (1997) 187 (1997), (1994) ReBoot (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Donal Regis Gerard Gibson
Doğum Tarihi: 13 Şubat 1958
Doğum Yeri: Peekskill, New York, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Paparazi
2004 46 Aksiyon Oyuncu 5.8 13,271

Adalet Birliği
2001 Animasyon Oyuncu 8.6 32,603
1998 40 Animasyon Oyuncu    

Komplo Teorisi
1997 39 Aksiyon Oyuncu 6.7 82,976

187
1997 39 Dram Oyuncu 6.7 18,637

Cesur Yürek
1995 37 Biyografi Oyuncu 8.4 829,155

Ölümsüz Sevgi
1994 36 Biyografi Oyuncu 7.5 20,404
1994 Animasyon Oyuncu 7.9 4,024
1994 36 Aksiyon Oyuncu 7.0 90,025

Savaş Günahları
1989 31 Dram Oyuncu 7.1 36,031
1989 31 Aksiyon Oyuncu 5.7 18,306
Dizi Altyazıları
La casa de papel (31,729) Black Mirror (2,813) Vikings (2,678) Stargate Origins (1,549) Legends of Tomorrow (1,273) Altered Carbon (1,258) Star Wars: Rebels (1,213) Counterpart (1,089) Bron/Broen (1,060) Supernatural (1,034)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018