Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Donal Gibson

Donal Gibson (58)


Oyuncu

Donal Regis Gerard Gibson, 13 Şubat 1958 Peekskill, New York, ABD doğumlu oyuncu. Cesur Yürek (1995) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Donal Regis Gerard Gibson
Doğum Tarihi: 13 Şubat 1958
Doğum Yeri: Peekskill, New York, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Paparazi
2004 46 Aksiyon Oyuncu 5.8 13,271
2002 Animasyon Oyuncu    

Adalet Birliği
2001 Animasyon Oyuncu 8.6 28,549
1998 40 Animasyon Oyuncu    

Komplo Teorisi
1997 39 Aksiyon Oyuncu 6.7 78,134

187
1997 39 Dram Oyuncu 6.7 18,367

Cesur Yürek
1995 37 Biyografi Oyuncu 8.4 764,577

Ölümsüz Sevgi
1994 36 Biyografi Oyuncu 7.5 18,904
1994 36 Aksiyon Oyuncu 7.0 84,745

Savaş Günahları
1989 31 Dram Oyuncu 7.1 34,079
1989 31 Aksiyon Oyuncu 5.7 16,713
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017