Giriş Kayıt
Alan Gibson

Alan Gibson (49)


Yönetmen, Senarist

Alan Gibson, 28 Nisan 1938 London, Ontario, Kanada doğumlu yönetmen, senarist. The Satanic Rites of Dracula (1973) yapımıyla biliniyor.05 Temmuz 1987 tarihinde (49 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 28 Nisan 1938
Ölüm Tarihi: 05 Temmuz 1987
Doğum Yeri: London, Ontario, Kanada
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1982 44 Dram Yönetmen    
1982 44 Biyografi Yönetmen    
1981 43 Dram Yönetmen 7.3 61
1980 Dram Yönetmen 7.9 830
1973 35 Korku Yönetmen 5.6 3,837

Can Pazarı
1972 34 Komedi Yönetmen 5.9 3,765
1970 32 Korku Yönetmen 5.2 412
1970 Dram Senarist
Yönetmen
7.7 150
1966 28 Dram Yönetmen    
1964 Dram Yönetmen 8.2 20
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,038) Rogue One (4,830) Split (3,477) Assassin's Creed (2,479) Brimstone (2,151) Paterson (1,776) Hidden Figures (1,595) The Institute (1,547) The Great Wall (1,207) Passengers (1,078)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,840) Legion (6,945) Arrow (3,717) Legends of Tomorrow (2,161) Into the Badlands (2,083) The Blacklist (1,666) Vikings (1,592) Black Sails (1,541) Game of Thrones (1,451) 24: Legacy (1,416)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017