Giriş Kayıt
Barbara Gibbs

Barbara Gibbs


Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Sanat Bölümü

Barbara Gibbs, yapımcı, yapım yöneticisi, sanat bölümü. Karanlık Şehir (1998), Son Umut (2014), Babe Şehirde (1998), Kurt Kapanı 2 (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Yapımcı    
2017 Aksiyon Yapımcı 5.7 10,081

Savaş Vadisi
2016 Biyografi Yapımcı 8.2 277,449
2016 Komedi Yapımcı 6.0 428

Son Umut
2014 Dram Yapımcı 7.1 61,399

Geçmişin İzleri
2013 Biyografi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.1 31,419

Yasak Aşk
2013 Dram Yapımcı 6.2 26,524

Kurt Kapanı 2
2013 Aksiyon Yapımcı 6.1 14,198
2012 Komedi Yapımcı 5.9 4,357

Kusursuz Kurban
2009 Dram Yapımcı
Yapım Yöneticisi
6.5 3,835

Kutsanmış
2009 Dram Yapımcı 6.8 587
2009 Dram Yapım Yöneticisi 6.7 1,931

Seks Olmadan Bir Yılım
2009 Komedi Yapımcı 5.8 824
2008 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.3 180

Utanç
2008 Dram Yapımcı 6.6 4,612
2007 Macera Yapımcı
Yapım Yöneticisi
7.2 681

Aralık Çocukları
2007 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.6 10,871

Vahiyler
2006 Gizem Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.4 1,192
2004 Komedi Yapımcı 6.3 790

Unutulmaz Gece
2003 Biyografi Yapımcı 6.0 780
1999 Komedi Yapımcı 5.1 1,064

Babe Şehirde
1998 Macera Yapımcı
Yapım Yöneticisi
5.8 26,556

Karanlık Şehir
1998 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.7 168,076
1995 Macera Yapım Yöneticisi 6.8 101,243
1992 Dram Yapım Yöneticisi 6.1 212

Mavi Göle Dönüş
1991 Macera Yapım Yöneticisi 5.1 15,376
1991 Dram Yapımcı
Yapım Yöneticisi
7.3 4,851

Ölüm Sessizliği
1989 Gerilim Yapım Yöneticisi 6.8 31,639
1989 Dram Yapımcı
Yapım Yöneticisi
   
1987 Dram Yapımcı 7.6 1,510
1982 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.9 271
1981 Dram Yapım Yöneticisi 6.7 3,110
1979 Dram Sanat Bölümü 6.5 2,643
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,778) Dunkirk (3,937) Stronger (2,732) It (2,180) Mother! (1,473) American Made (1,421) Kingsman: The Golden Circle (1,335) Loving Vincent (1,332) Flatliners (641) The Foreigner (635)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,261) Shameless (6,097) Mr. Robot (4,785) Game of Thrones (3,158) Peaky Blinders (2,105) Manhunt: Unabomber (2,025) Lucifer (1,667) Designated Survivor (1,510) Supernatural (1,379) The Big Bang Theory (1,089)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017