Giriş Kayıt
Tim Gibbons

Tim Gibbons


Görsel Efekt, Oyuncu

Tim Gibbons, görsel efekt, oyuncu. Sonuna Kadar (2001), Şaşkın Rehine (1999), Kızlar Ve Erkekler (2000), The Last Days (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Timothy Gibbons
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Görsel Efekt 7.6 535,203

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 455,263

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 407,090

Star Trek: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 423,471

Bulut Atlası
2012 Dram Görsel Efekt 7.5 304,527

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 213,409

Kırmızı Kuyruklar
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 29,997

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 345,196
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.2 197,945

Son Hava Bükücü
2010 Aksiyon Görsel Efekt 4.2 127,310

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 343,081

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 301,451

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 532,459

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 357,998

Demir Adam
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 754,765
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 540,397
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 112,277

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 566,750

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 275,271

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Görsel Efekt 6.9 310,064
2005 Dram Görsel Efekt 7.0 43,644

Maske 2
2005 Macera Görsel Efekt 2.2 44,439

Ada
2005 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 275,497

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Görsel Efekt
Oyuncu
7.6 569,504

Köy
2004 Dram Görsel Efekt 6.5 208,976

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 75,354

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Görsel Efekt 7.8 426,427

Yarından Sonra
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 356,449
2003 Macera Görsel Efekt 6.9 57,347

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 177,889

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 148,568

Yeşil Dev
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 223,685

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 284,047

Gecenin Nefesi
2002 Dram Görsel Efekt 6.5 66,894

13 Hayalet
2001 Korku Görsel Efekt 5.6 69,062

Sonuna Kadar
2001 Dram Görsel Efekt 6.4 23,815
2001 Gerilim Görsel Efekt 4.1 2,270

Altıncı Gün
2000 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 104,615
2000 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 492,480

Kızlar Ve Erkekler
2000 Komedi Görsel Efekt 5.3 14,037

Çakmaktaşlar Rock Vegas'ta
2000 Komedi Görsel Efekt 3.6 16,805

Harika Çocuklar
2000 Dram Görsel Efekt 7.4 56,381

Aşk Oyunu
1999 Dram Görsel Efekt 6.5 27,438

Çifte Tehlike
1999 Suç Görsel Efekt 6.4 60,223

Mavi Korku
1999 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 105,637

Vahşi Vahşi Batı
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 136,341
1999 Macera Görsel Efekt    

Şaşkın Rehine
1999 Komedi Görsel Efekt 5.1 2,889
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.9 23,104

Yaşamın Renkleri
1998 Komedi Görsel Efekt 7.5 108,387
1998 Belgesel Görsel Efekt 7.7 1,680

Kirli Yarış
1998 Komedi Görsel Efekt 6.7 24,522

Küre
1998 Dram Görsel Efekt 6.0 87,289

Titanik
1997 Dram Görsel Efekt 7.8 861,157

Haberci
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 59,624

Hava Kuvvetleri Bir
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 155,462

Cennetin Külleri
1997 Suç Görsel Efekt 7.7 1,329
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017