Giriş Kayıt
Tim Gibbons

Tim Gibbons


Görsel Efekt, Oyuncu

Tim Gibbons, görsel efekt, oyuncu. Sonuna Kadar (2001), Şaşkın Rehine (1999), Kızlar Ve Erkekler (2000), The Last Days (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Timothy Gibbons
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Görsel Efekt 7.6 525,778

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 443,730

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 400,620

Star Trek: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 417,729

Bulut Atlası
2012 Dram Görsel Efekt 7.5 298,714

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 210,376

Kırmızı Kuyruklar
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 29,717

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 338,418
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.2 194,145

Son Hava Bükücü
2010 Aksiyon Görsel Efekt 4.2 125,159

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 335,809

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 297,152

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 526,408

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 351,443

Demir Adam
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 737,931
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 531,206
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 111,054

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 552,395

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 270,489

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Görsel Efekt 6.9 304,256
2005 Dram Görsel Efekt 7.0 43,127

Maske 2
2005 Macera Görsel Efekt 2.2 43,256

Ada
2005 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 272,331

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Görsel Efekt
Oyuncu
7.6 558,181

Köy
2004 Dram Görsel Efekt 6.5 205,455

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 74,616

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Görsel Efekt 7.8 415,221

Yarından Sonra
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 350,482
2003 Macera Görsel Efekt 6.9 56,507

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 175,212

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 146,382

Yeşil Dev
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 220,488

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 279,965

Gecenin Nefesi
2002 Dram Görsel Efekt 6.5 65,994

13 Hayalet
2001 Korku Görsel Efekt 5.5 68,040

Sonuna Kadar
2001 Dram Görsel Efekt 6.4 23,566
2001 Gerilim Görsel Efekt 4.1 2,270

Altıncı Gün
2000 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 103,312
2000 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 482,495

Kızlar Ve Erkekler
2000 Komedi Görsel Efekt 5.3 14,037

Çakmaktaşlar Rock Vegas'ta
2000 Komedi Görsel Efekt 3.6 16,459

Harika Çocuklar
2000 Dram Görsel Efekt 7.4 55,961

Aşk Oyunu
1999 Dram Görsel Efekt 6.5 27,037

Çifte Tehlike
1999 Suç Görsel Efekt 6.4 59,201

Mavi Korku
1999 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 103,506

Vahşi Vahşi Batı
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 134,313
1999 Macera Görsel Efekt    

Şaşkın Rehine
1999 Komedi Görsel Efekt 5.1 2,889
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.9 22,758

Yaşamın Renkleri
1998 Komedi Görsel Efekt 7.5 107,036
1998 Belgesel Görsel Efekt 7.7 1,680

Kirli Yarış
1998 Komedi Görsel Efekt 6.7 24,522

Küre
1998 Dram Görsel Efekt 6.0 85,785

Titanik
1997 Dram Görsel Efekt 7.7 843,697

Haberci
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 58,776

Hava Kuvvetleri Bir
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 152,954

Cennetin Külleri
1997 Suç Görsel Efekt 7.7 1,329
Dizi Altyazıları
The Flash (8,674) Better Call Saul (6,733) Lucifer (3,898) American Gods (3,644) Gotham (3,550) Fargo (3,312) Twin Peaks (3,141) The 100 (2,871) 12 Monkeys (2,563) Supernatural (2,515)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017