Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Tim Gibbons

Tim Gibbons


Görsel Efekt, Oyuncu

Tim Gibbons, görsel efekt, oyuncu. Sonuna Kadar (2001), Şaşkın Rehine (1999), Kızlar Ve Erkekler (2000), The Last Days (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Timothy Gibbons
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Görsel Efekt 7.6 514,015

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 430,502

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 391,844

Star Trek: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 410,309

Bulut Atlası
2012 Dram Görsel Efekt 7.5 292,848

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 206,958

Kırmızı Kuyruklar
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 29,358

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 333,050
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.2 189,360

Son Hava Bükücü
2010 Aksiyon Görsel Efekt 4.2 121,808

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 330,176

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 292,383

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 518,964

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 343,741

Demir Adam
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 719,539
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 523,082
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 109,830

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 538,742

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 264,805

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Görsel Efekt 6.9 297,124
2005 Dram Görsel Efekt 7.0 42,501

Maske 2
2005 Macera Görsel Efekt 2.2 42,060

Ada
2005 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 268,243

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Görsel Efekt
Oyuncu
7.6 542,753

Köy
2004 Dram Görsel Efekt 6.5 198,211

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 73,892

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Görsel Efekt 7.8 402,104

Yarından Sonra
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 342,739
2003 Macera Görsel Efekt 6.9 55,547

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 172,051

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 144,323

Yeşil Dev
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 216,711

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 275,464

Gecenin Nefesi
2002 Dram Görsel Efekt 6.5 64,839

13 Hayalet
2001 Korku Görsel Efekt 5.5 66,959

Sonuna Kadar
2001 Dram Görsel Efekt 6.3 23,173
2001 Gerilim Görsel Efekt 4.1 2,270

Altıncı Gün
2000 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 101,559
2000 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 467,936

Kızlar Ve Erkekler
2000 Komedi Görsel Efekt 5.3 13,900

Çakmaktaşlar Rock Vegas'ta
2000 Komedi Görsel Efekt 3.6 16,023

Harika Çocuklar
2000 Dram Görsel Efekt 7.4 55,520

Aşk Oyunu
1999 Dram Görsel Efekt 6.5 26,578

Çifte Tehlike
1999 Suç Görsel Efekt 6.4 58,022

Mavi Korku
1999 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 101,606

Vahşi Vahşi Batı
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 132,346
1999 Macera Görsel Efekt    

Şaşkın Rehine
1999 Komedi Görsel Efekt 5.1 2,889
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.9 22,289

Yaşamın Renkleri
1998 Komedi Görsel Efekt 7.5 105,616
1998 Belgesel Görsel Efekt 7.7 1,680

Kirli Yarış
1998 Komedi Görsel Efekt 6.7 24,260

Küre
1998 Dram Görsel Efekt 6.0 84,061

Titanik
1997 Dram Görsel Efekt 7.7 820,847

Haberci
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 57,769

Hava Kuvvetleri Bir
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 150,156

Cennetin Külleri
1997 Suç Görsel Efekt 7.7 1,329
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017