Giriş Kayıt
Tim Gibbons

Tim Gibbons


Görsel Efekt, Oyuncu

Tim Gibbons, görsel efekt, oyuncu. Sonuna Kadar (2001), Şaşkın Rehine (1999), Kızlar Ve Erkekler (2000), The Last Days (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Timothy Gibbons
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Görsel Efekt 7.6 520,646

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 437,654

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 396,764

Star Trek: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 414,595

Bulut Atlası
2012 Dram Görsel Efekt 7.5 296,188

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 208,802

Kırmızı Kuyruklar
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 29,546

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 336,066
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.2 192,118

Son Hava Bükücü
2010 Aksiyon Görsel Efekt 4.2 123,810

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 333,402

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 294,840

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 523,228

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 347,996

Demir Adam
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 729,870
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 527,660
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 110,524

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 546,054

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 268,071

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Görsel Efekt 6.9 301,264
2005 Dram Görsel Efekt 7.0 42,871

Maske 2
2005 Macera Görsel Efekt 2.2 42,677

Ada
2005 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 270,486

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Görsel Efekt
Oyuncu
7.6 551,060

Köy
2004 Dram Görsel Efekt 6.5 202,379

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 74,171

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Görsel Efekt 7.8 409,984

Yarından Sonra
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 347,126
2003 Macera Görsel Efekt 6.9 56,085

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 173,766

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 145,425

Yeşil Dev
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 218,789

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 277,969

Gecenin Nefesi
2002 Dram Görsel Efekt 6.5 65,568

13 Hayalet
2001 Korku Görsel Efekt 5.5 67,483

Sonuna Kadar
2001 Dram Görsel Efekt 6.4 23,404
2001 Gerilim Görsel Efekt 4.1 2,270

Altıncı Gün
2000 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 102,601
2000 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 476,934

Kızlar Ve Erkekler
2000 Komedi Görsel Efekt 5.3 14,037

Çakmaktaşlar Rock Vegas'ta
2000 Komedi Görsel Efekt 3.6 16,248

Harika Çocuklar
2000 Dram Görsel Efekt 7.4 55,823

Aşk Oyunu
1999 Dram Görsel Efekt 6.5 26,833

Çifte Tehlike
1999 Suç Görsel Efekt 6.4 58,705

Mavi Korku
1999 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 102,695

Vahşi Vahşi Batı
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 133,476
1999 Macera Görsel Efekt    

Şaşkın Rehine
1999 Komedi Görsel Efekt 5.1 2,889
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.9 22,577

Yaşamın Renkleri
1998 Komedi Görsel Efekt 7.5 106,362
1998 Belgesel Görsel Efekt 7.7 1,680

Kirli Yarış
1998 Komedi Görsel Efekt 6.7 24,260

Küre
1998 Dram Görsel Efekt 6.0 84,999

Titanik
1997 Dram Görsel Efekt 7.7 834,789

Haberci
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 58,298

Hava Kuvvetleri Bir
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 151,758

Cennetin Külleri
1997 Suç Görsel Efekt 7.7 1,329
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (7,100) Rogue One (5,288) Split (3,902) Assassin's Creed (2,848) Brimstone (2,312) Hidden Figures (2,272) Paterson (2,205) The Institute (1,580) The Great Wall (1,324) Passengers (1,217)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,172) Legion (7,542) Arrow (4,368) Legends of Tomorrow (2,329) Into the Badlands (2,124) The Expanse (1,957) Vikings (1,841) The Blacklist (1,836) Black Sails (1,677) 24: Legacy (1,628)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017