Giriş Kayıt
Tim Gibbons

Tim Gibbons


Görsel Efekt, Oyuncu

Tim Gibbons, görsel efekt, oyuncu. Sonuna Kadar (2001), Şaşkın Rehine (1999), Kızlar Ve Erkekler (2000), The Last Days (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Timothy Gibbons
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Görsel Efekt 7.6 523,472

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 440,769

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 398,886

Star Trek: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 416,326

Bulut Atlası
2012 Dram Görsel Efekt 7.5 297,568

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 209,632

Kırmızı Kuyruklar
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 29,629

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 337,365
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.2 193,247

Son Hava Bükücü
2010 Aksiyon Görsel Efekt 4.2 124,541

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 334,769

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 296,020

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 524,930

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 349,841

Demir Adam
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 733,942
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 529,701
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 110,847

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 548,939

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 269,344

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Görsel Efekt 6.9 302,956
2005 Dram Görsel Efekt 7.0 43,018

Maske 2
2005 Macera Görsel Efekt 2.2 42,978

Ada
2005 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 271,561

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Görsel Efekt
Oyuncu
7.6 554,762

Köy
2004 Dram Görsel Efekt 6.5 204,160

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 74,442

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Görsel Efekt 7.8 412,853

Yarından Sonra
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 348,987
2003 Macera Görsel Efekt 6.9 56,300

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 174,529

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 145,914

Yeşil Dev
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 219,748

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 279,042

Gecenin Nefesi
2002 Dram Görsel Efekt 6.5 65,805

13 Hayalet
2001 Korku Görsel Efekt 5.5 67,804

Sonuna Kadar
2001 Dram Görsel Efekt 6.4 23,498
2001 Gerilim Görsel Efekt 4.1 2,270

Altıncı Gün
2000 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 102,950
2000 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 480,032

Kızlar Ve Erkekler
2000 Komedi Görsel Efekt 5.3 14,037

Çakmaktaşlar Rock Vegas'ta
2000 Komedi Görsel Efekt 3.6 16,337

Harika Çocuklar
2000 Dram Görsel Efekt 7.4 55,961

Aşk Oyunu
1999 Dram Görsel Efekt 6.5 26,933

Çifte Tehlike
1999 Suç Görsel Efekt 6.4 59,014

Mavi Korku
1999 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 103,155

Vahşi Vahşi Batı
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 133,957
1999 Macera Görsel Efekt    

Şaşkın Rehine
1999 Komedi Görsel Efekt 5.1 2,889
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.9 22,580

Yaşamın Renkleri
1998 Komedi Görsel Efekt 7.5 106,716
1998 Belgesel Görsel Efekt 7.7 1,680

Kirli Yarış
1998 Komedi Görsel Efekt 6.7 24,522

Küre
1998 Dram Görsel Efekt 6.0 85,438

Titanik
1997 Dram Görsel Efekt 7.7 839,832

Haberci
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 58,539

Hava Kuvvetleri Bir
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 152,410

Cennetin Külleri
1997 Suç Görsel Efekt 7.7 1,329
Film Altyazıları
Gold (4,110) Get Out (2,462) Logan (2,009) La La Land (1,289) The Age of Shadows (1,272) Split (1,262) Rings (1,204) Zashchitniki (1,130) The Great Wall (996) Personal Shopper (984)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,757) The Blacklist (3,418) Into the Badlands (2,918) Fargo (2,681) The Last Kingdom (2,556) Doctor Who (2,143) Vikings (1,637) Game of Thrones (1,630) The Expanse (1,626) Supernatural (1,321)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017