Giriş Kayıt
Tim Gibbons

Tim Gibbons


Görsel Efekt, Oyuncu

Tim Gibbons, görsel efekt, oyuncu. Sonuna Kadar (2001), Şaşkın Rehine (1999), Kızlar Ve Erkekler (2000), The Last Days (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Timothy Gibbons
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Görsel Efekt 7.5 539,728

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 463,843

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 410,670

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 426,110

Bulut Atlası
2012 Dram Görsel Efekt 7.5 306,980

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 214,575

Kırmızı Kuyruklar
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 30,247

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 347,474
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.2 199,819

Son Hava Bükücü
2010 Aksiyon Görsel Efekt 4.2 128,207

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 345,450

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 303,499

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 535,156

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 361,165

Demir Adam
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 762,231
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 543,465
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 112,796

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 571,679

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 277,356

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Görsel Efekt 6.9 313,080
2005 Dram Görsel Efekt 7.0 43,904

Maske 2
2005 Macera Görsel Efekt 2.2 44,821

Ada
2005 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 276,884

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Görsel Efekt
Oyuncu
7.6 575,172

Köy
2004 Dram Görsel Efekt 6.5 210,842

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 75,677

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Görsel Efekt 7.8 431,818

Yarından Sonra
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 359,250
2003 Macera Görsel Efekt 6.9 57,726

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 179,103

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 149,461

Yeşil Dev
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 225,438

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 285,980

Gecenin Nefesi
2002 Dram Görsel Efekt 6.5 67,439

13 Hayalet
2001 Korku Görsel Efekt 5.6 69,657

Sonuna Kadar
2001 Dram Görsel Efekt 6.4 24,035
2001 Gerilim Görsel Efekt 4.1 2,270

Altıncı Gün
2000 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 105,283
2000 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 496,394

Kızlar Ve Erkekler
2000 Komedi Görsel Efekt 5.3 14,037

Çakmaktaşlar Rock Vegas'ta
2000 Komedi Görsel Efekt 3.6 16,982

Harika Çocuklar
2000 Dram Görsel Efekt 7.4 56,638

Aşk Oyunu
1999 Dram Görsel Efekt 6.6 27,593

Çifte Tehlike
1999 Suç Görsel Efekt 6.4 60,675

Mavi Korku
1999 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 106,636

Vahşi Vahşi Batı
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 137,264
1999 Macera Görsel Efekt    

Şaşkın Rehine
1999 Komedi Görsel Efekt 5.1 2,889
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.9 23,254

Yaşamın Renkleri
1998 Komedi Görsel Efekt 7.5 108,920
1998 Belgesel Görsel Efekt 7.7 1,680

Kirli Yarış
1998 Komedi Görsel Efekt 6.7 24,522

Küre
1998 Dram Görsel Efekt 6.1 88,055

Titanik
1997 Dram Görsel Efekt 7.8 869,336

Haberci
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 60,169

Hava Kuvvetleri Bir
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 156,702

Cennetin Külleri
1997 Suç Görsel Efekt 7.7 1,329
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017