Giriş Kayıt
Tim Gibbons

Tim Gibbons


Görsel Efekt, Oyuncu

Tim Gibbons, görsel efekt, oyuncu. Sonuna Kadar (2001), Şaşkın Rehine (1999), Kızlar Ve Erkekler (2000), The Last Days (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Timothy Gibbons
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Görsel Efekt 7.5 545,972

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 473,887

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 415,544

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 429,751

Bulut Atlası
2012 Dram Görsel Efekt 7.5 310,592

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 216,317

Kırmızı Kuyruklar
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 30,527

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 350,290
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.2 202,516

Son Hava Bükücü
2010 Aksiyon Görsel Efekt 4.2 129,479

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 348,308

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 306,244

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 539,129

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 365,993

Demir Adam
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 774,417
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 547,238
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 113,631

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 578,274

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 280,668

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Görsel Efekt 6.9 317,501
2005 Dram Görsel Efekt 7.0 44,384

Maske 2
2005 Macera Görsel Efekt 2.2 45,418

Ada
2005 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 278,962

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Görsel Efekt
Oyuncu
7.6 592,813

Köy
2004 Dram Görsel Efekt 6.5 212,917

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 76,212

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Görsel Efekt 7.8 441,337

Yarından Sonra
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 363,439
2003 Macera Görsel Efekt 6.9 58,320

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 181,218

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 150,758

Yeşil Dev
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 227,916

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 289,751

Gecenin Nefesi
2002 Dram Görsel Efekt 6.5 68,096

13 Hayalet
2001 Korku Görsel Efekt 5.6 70,303

Sonuna Kadar
2001 Dram Görsel Efekt 6.4 24,276
2001 Gerilim Görsel Efekt 4.1 2,270

Altıncı Gün
2000 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 106,175
2000 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 502,482

Kızlar Ve Erkekler
2000 Komedi Görsel Efekt 5.3 14,037

Çakmaktaşlar Rock Vegas'ta
2000 Komedi Görsel Efekt 3.6 17,208

Harika Çocuklar
2000 Dram Görsel Efekt 7.4 57,020

Aşk Oyunu
1999 Dram Görsel Efekt 6.6 27,917

Çifte Tehlike
1999 Suç Görsel Efekt 6.4 61,432

Mavi Korku
1999 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 107,876

Vahşi Vahşi Batı
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 138,786
1999 Macera Görsel Efekt    

Şaşkın Rehine
1999 Komedi Görsel Efekt 5.1 2,889
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.9 23,254

Yaşamın Renkleri
1998 Komedi Görsel Efekt 7.5 109,878
1998 Belgesel Görsel Efekt 7.7 1,680

Kirli Yarış
1998 Komedi Görsel Efekt 6.7 24,522

Küre
1998 Dram Görsel Efekt 6.1 88,906

Titanik
1997 Dram Görsel Efekt 7.8 882,225

Haberci
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 60,922

Hava Kuvvetleri Bir
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 158,667

Cennetin Külleri
1997 Suç Görsel Efekt 7.7 1,329
Dizi Altyazıları
La casa de papel (12,725) Stargate Origins (2,995) Vikings (2,933) Black Mirror (2,671) American Crime Story (1,468) The X Files (1,429) Star Trek: Discovery (1,247) Supernatural (1,235) McMafia (1,120) Altered Carbon (1,104)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018