Giriş Kayıt
Tim Gibbons

Tim Gibbons


Görsel Efekt, Oyuncu

Tim Gibbons, görsel efekt, oyuncu. Sonuna Kadar (2001), Şaşkın Rehine (1999), Kızlar Ve Erkekler (2000), The Last Days (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Timothy Gibbons
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Görsel Efekt 7.5 550,274

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 482,046

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 424,037

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 432,272

Bulut Atlası
2012 Dram Görsel Efekt 7.5 313,367

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 217,549

Kırmızı Kuyruklar
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 30,698

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 352,384
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.2 204,407

Son Hava Bükücü
2010 Aksiyon Görsel Efekt 4.2 130,439

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 350,492

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 308,036

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 541,989

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 369,423

Demir Adam
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 784,521
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 550,208
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 114,207

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 582,864

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 282,847

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Görsel Efekt 6.9 320,448
2005 Dram Görsel Efekt 7.0 44,699

Maske 2
2005 Macera Görsel Efekt 2.2 46,020

Ada
2005 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 280,491

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Görsel Efekt
Oyuncu
7.6 599,290

Köy
2004 Dram Görsel Efekt 6.5 214,437

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 76,587

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Görsel Efekt 7.8 446,970

Yarından Sonra
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 366,329
2003 Macera Görsel Efekt 6.9 58,737

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 182,736

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 151,654

Yeşil Dev
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 229,571

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 292,356

Gecenin Nefesi
2002 Dram Görsel Efekt 6.5 68,550

13 Hayalet
2001 Korku Görsel Efekt 5.6 70,752

Sonuna Kadar
2001 Dram Görsel Efekt 6.4 24,699
2001 Gerilim Görsel Efekt 4.1 2,270

Altıncı Gün
2000 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 106,707
2000 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 506,462

Kızlar Ve Erkekler
2000 Komedi Görsel Efekt 5.3 14,037

Çakmaktaşlar Rock Vegas'ta
2000 Komedi Görsel Efekt 3.6 17,596

Harika Çocuklar
2000 Dram Görsel Efekt 7.4 57,241

Aşk Oyunu
1999 Dram Görsel Efekt 6.6 28,157

Çifte Tehlike
1999 Suç Görsel Efekt 6.4 61,963

Mavi Korku
1999 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 109,285

Vahşi Vahşi Batı
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 139,651
1999 Macera Görsel Efekt    

Şaşkın Rehine
1999 Komedi Görsel Efekt 5.1 2,889
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.9 23,254

Yaşamın Renkleri
1998 Komedi Görsel Efekt 7.5 110,526
1998 Belgesel Görsel Efekt 7.7 1,680

Kirli Yarış
1998 Komedi Görsel Efekt 6.7 24,522

Küre
1998 Dram Görsel Efekt 6.1 89,517

Titanik
1997 Dram Görsel Efekt 7.8 890,609

Haberci
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 61,440

Hava Kuvvetleri Bir
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 159,747

Cennetin Külleri
1997 Suç Görsel Efekt 7.7 1,329
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,087) Den of Thieves (2,753) Maze Runner: The Death Cure (2,480) Hostiles (1,899) Winchester (1,708) A martfüi rém (1,546) Bleeding Steel (1,512) 12 Strong (1,343) The Commuter (1,243) Submergence (630)
Dizi Altyazıları
Westworld (10,597) La casa de papel (7,191) The Big Bang Theory (3,398) Gotham (2,939) Supernatural (2,880) The Terror (2,621) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,601) Arrow (2,032) The Flash (1,352) Vikings (1,323)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018