Giriş Kayıt
Paul Giacoppo

Paul Giacoppo


Görsel Efekt, Senarist, Animasyon

Paul Giacoppo, görsel efekt, senarist, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Scooby-Doo & Batman: Cesur ve Gözüpek
2018 Animasyon Senarist 6.8 392

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 409,867

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 205,510

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 184,214

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 415,729

Marvel - Yenilmezler Birliği
2013 Animasyon Senarist 7.1 4,808
2013 Animasyon Senarist 4.8 10,713

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 156,917

Yenilmezler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 1,086,433

Muhteşem Örümcek-Adam
2012 Animasyon Senarist 7.2 8,219

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 186,394
2011 Animasyon Senarist 7.9 5,114
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.2 202,628

Genç Kahramanlar
2010 Animasyon Senarist 8.7 22,637

Son Hava Bükücü
2010 Aksiyon Görsel Efekt 4.2 129,525

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 587,418
2010 Animasyon Senarist 7.6 1,352

Yenilmezler: Dünyanın Kuvvetli Kahramanları
2010 Animasyon Senarist 8.3 10,952

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 306,329

Batman: Cesur ve Gözüpek
2008 Animasyon Senarist 7.3 5,695

Spiderwick Günceleri
2008 Macera Görsel Efekt 6.6 76,018
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 113,658

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Görsel Efekt 6.9 317,665

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 593,196

Yeşil Dev
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 227,981

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 532,026

Harry Potter ve Felsefe Taşı
2001 Macera Görsel Efekt 7.6 516,097

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 608,160
1999 Animasyon Animasyon 7.2 29,013

Koca Bebek Joe
1998 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 24,706

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 312,442

Notre Dame'ın Kamburu
1996 Animasyon Animasyon 6.9 116,789

Ejder Yürek
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 83,133

Yıldız Savaşları Bölüm IV: Yeni Bir Umut
1977 Aksiyon Görsel Efekt 8.6 1,035,366
Dizi Altyazıları
La casa de papel (22,126) Vikings (2,221) Black Mirror (2,014) Counterpart (1,939) Bron/Broen (1,701) Legends of Tomorrow (1,241) Supernatural (1,046) The Alienist (911) Altered Carbon (902) Blindspot (822)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018