Giriş Kayıt
Paul Giacoppo

Paul Giacoppo


Görsel Efekt, Senarist, Animasyon

Paul Giacoppo, görsel efekt, senarist, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Scooby-Doo & Batman: Cesur ve Gözüpek
2018 Animasyon Senarist 6.7 572

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 424,059

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 210,238

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 186,017

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 425,950

Marvel - Yenilmezler Birliği
2013 Animasyon Senarist 7.1 5,017
2013 Animasyon Senarist 4.8 11,430

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 158,280

Yenilmezler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 1,106,783

Muhteşem Örümcek-Adam
2012 Animasyon Senarist 7.2 8,411

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 188,539
2011 Animasyon Senarist 7.9 5,530
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.2 205,088

Genç Kahramanlar
2010 Animasyon Senarist 8.7 23,434

Son Hava Bükücü
2010 Aksiyon Görsel Efekt 4.2 130,836

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 600,936
2010 Animasyon Senarist 7.6 1,352

Yenilmezler: Dünyanın Kuvvetli Kahramanları
2010 Animasyon Senarist 8.3 11,162

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 308,791

Batman: Cesur ve Gözüpek
2008 Animasyon Senarist 7.3 5,695

Spiderwick Günceleri
2008 Macera Görsel Efekt 6.6 76,997
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 114,376

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Görsel Efekt 6.9 321,524

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 602,284

Yeşil Dev
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 230,535

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 540,074

Harry Potter ve Felsefe Taşı
2001 Macera Görsel Efekt 7.6 524,470

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 616,834
1999 Animasyon Animasyon 7.2 29,013

Koca Bebek Joe
1998 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 24,976

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 317,359

Notre Dame'ın Kamburu
1996 Animasyon Animasyon 6.9 118,629

Ejder Yürek
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 83,736

Yıldız Savaşları Bölüm IV: Yeni Bir Umut
1977 Aksiyon Görsel Efekt 8.6 1,054,889
Dizi Altyazıları
Westworld (18,418) La casa de papel (4,236) Supernatural (3,554) Into the Badlands (2,598) Krypton (2,372) Gotham (2,313) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,277) The Big Bang Theory (1,937) The 100 (1,793) Arrow (1,780)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018