Giriş Kayıt
Paul Giacoppo

Paul Giacoppo


Görsel Efekt, Senarist, Animasyon

Paul Giacoppo, görsel efekt, senarist, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 345,535

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 192,929

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 180,200

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 403,880

Marvel - Yenilmezler Birliği
2013 Animasyon Senarist 7.1 4,493
2013 Animasyon Senarist 4.8 9,484

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 153,409

Yenilmezler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 1,055,008

Muhteşem Örümcek-Adam
2012 Animasyon Senarist 7.2 7,799

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 180,939
2011 Animasyon Senarist 7.9 5,114
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.2 196,138

Genç Kahramanlar
2010 Animasyon Senarist 8.7 20,951

Son Hava Bükücü
2010 Aksiyon Görsel Efekt 4.2 126,245

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 564,157
2010 Animasyon Senarist 7.6 1,352

Yenilmezler: Dünyanın Kuvvetli Kahramanları
2010 Animasyon Senarist 8.3 10,495

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 299,348

Spiderwick Günceleri
2008 Macera Görsel Efekt 6.6 73,590
2008 Animasyon Senarist 7.3 5,695
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 111,596

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Görsel Efekt 6.9 307,140

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 563,975

Yeşil Dev
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 222,235

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 504,741

Harry Potter ve Felsefe Taşı
2001 Macera Görsel Efekt 7.5 491,174

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 578,463
1999 Animasyon Animasyon 7.2 29,013

Koca Bebek Joe
1998 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 24,175

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 301,209

Notre Dame'ın Kamburu
1996 Animasyon Animasyon 6.9 112,189

Ejder Yürek
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 81,462

Yıldız Savaşları Bölüm IV: Yeni Bir Umut
1977 Aksiyon Görsel Efekt 8.7 989,650
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017