Giriş Kayıt
Michael Giacchino

Michael Giacchino (50)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Michael Giacchino, 10 Ekim 1967 Riverside, New Jersey, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu. Uzay Yolu (2009), Lost (2004), Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru (2013), Jurassic Park 4 (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Ekim 1967
Doğum Yeri: Riverside, New Jersey, ABD
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
9.3 (3 Oy)
  • Currently 186.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Animasyon Müzik    

Jurassic World: Yıkılmış Krallık
2018 Aksiyon Müzik    

Koko
2017 50 Animasyon Müzik 9.2 5,465

Maymunlar Cehennemi: Savaş
2017 50 Aksiyon Müzik 7.6 124,494

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 50 Aksiyon Müzik 7.6 229,813

Henry'nin Kitabı
2017 50 Suç Müzik
Müzik
6.5 7,598

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 49 Aksiyon Müzik
Çeşitli
7.8 375,336

Canavarın Çağrısı
2016 49 Dram 7.5 53,082

Doktor Strange
2016 49 Aksiyon Müzik 7.5 361,157

Uzay Yolu Sonsuzluk
2016 49 Aksiyon Müzik 7.1 183,112

Zootropolis: Hayvanlar Şehri
2016 49 Animasyon Müzik 8.0 322,637
2016 49 Kısa Metraj Müzik    

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 48 Aksiyon Oyuncu 8.1 696,108
2015 48 Macera Müzik 6.8 64
2015 48 Animasyon Müzik 7.6 2,971

Ters Yüz
2015 48 Animasyon Müzik 8.2 446,571

Jurassic Park 4
2015 48 Aksiyon Müzik 7.0 473,328

Yarının Dünyası
2015 48 Aksiyon Müzik
Oyuncu
6.5 148,670

Jupiter Yükseliyor
2015 48 Aksiyon Müzik 5.3 154,687

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 47 Aksiyon Müzik
Müzik
7.6 360,060
2014 47 Komedi Müzik 6.6 60,270

Zamanın Unuttuğu Oyuncak Hikayesi
2014 47 Animasyon Müzik 7.3 3,175
2013 46 Animasyon Müzik 7.6 7,398

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 46 Aksiyon Müzik 7.8 425,995

Kıyamet Günü
2012 45 Dram 7.6 161,979

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 45 Aksiyon Müzik 6.6 225,418
2012 Aksiyon Müzik 7.0 36,463

Şansa Bak
2011 44 Komedi Müzik 7.7 286,899

Görevimiz Tehlike 4
2011 44 Aksiyon Müzik
Müzik
7.4 390,791
2011 44 Animasyon Müzik 7.4 745

Arabalar 2
2011 44 Animasyon Müzik 6.2 118,435
2011 44 Macera Müzik 5.8 35,914
2011 44 Gizem Oyuncu
Müzik
7.0 305,114
2011 44 Animasyon Müzik 8.0 8,888

Kanıma Gir
2010 43 Dram Müzik 7.2 99,809
2010 43 Animasyon Müzik 7.2 228
2010 43 Animasyon Müzik 8.1 11,567
2010 43 Belgesel Müzik    
2010 Oyuncu 6.8 1,593
2009 42 Animasyon Müzik    
2009 42 Animasyon Müzik 6.4 764
2009 42 Animasyon Müzik 7.1 2,798

Yukarı Bak
2009 42 Animasyon Müzik
Müzik
8.3 750,226

Kayıp Ada
2009 42 Macera Müzik 5.4 55,097
2009 42 Animasyon Müzik 8.2 14,313
2009 42 Dram Müzik    
2009 Aksiyon Müzik 5.5 16

Uzay Yolu
2009 42 Aksiyon Müzik
Müzik
8.0 535,043
2009 42 Belgesel Müzik 7.1 152
2009 Müzik 8.0 2,084
2009 42 Dram Müzik    
2008 Dram Müzik 8.4 193,175

Hızlı Yarışçı
2008 41 Aksiyon Müzik 6.0 61,345
2007 Dram Müzik    
2007 40 Animasyon Müzik 7.3 1,202

Ratatuy
2007 40 Animasyon Müzik
Müzik
Oyuncu
8.0 520,506
2007 40 Belgesel Müzik    
2007 Komedi Müzik    
2007 Müzik    
2006 39 Animasyon Müzik 8.0 13,207

Görevimiz Tehlike 3
2006 39 Aksiyon Müzik
Müzik
6.9 277,245

Aile Bağları
2005 38 Komedi Müzik
Müzik
6.3 52,301
2005 38 Komedi Müzik 5.4 2,913
2005 38 Belgesel Müzik    

Kahramanlar Okulu
2005 38 Macera Müzik 6.2 66,840
2005 38 Animasyon Müzik 7.8 11,015
2005 38 Macera Müzik 5.3 2,357

İnanılmaz Aile
2004 37 Animasyon Müzik 8.0 525,152
2004 Aksiyon Müzik 6.7 343
2004 Macera Müzik 8.4 420,260

İntikam
2003 36 Suç Müzik
Müzik
4.7 1,586
2003 Aksiyon Müzik 8.7 4,725
2001 Aksiyon Müzik 7.6 39,650
1999 32 Komedi Müzik 3.8 1,169
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017