Giriş Kayıt
Soraya Ghasemi

Soraya Ghasemi


Oyuncu

Soraya Ghasemi, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 5.1 56

Şirin
2008 Dram Oyuncu 6.8 1,800
2002 Oyuncu 5.9 439
1989 Komedi Oyuncu 7.2 38
1973 Oyuncu 7.2 172
Dizi Altyazıları
Vikings (15,748) Shameless (7,310) Black Mirror (6,439) The Flash (4,509) Star Trek: Discovery (2,419) The Big Bang Theory (2,070) Supernatural (1,862) Bron/Broen (1,209) Supergirl (1,194) Stranger Things (1,158)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018