Giriş Kayıt
Mitch Gettleman

Mitch Gettleman


Sesler

Mitchell C. Gettleman, sesler. Açıkgöz (2007), Lady Dynamite (2016), Witness Protection (1999), Scrubs (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Mitchell C. Gettleman
Diğer Bir İsmi: Mitchell C. Gettleman
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Sesler 7.6 2,582

Açıkgöz
2007 Komedi Sesler 6.7 4,664
2007 Komedi Sesler 8.3 156,650

Gerçek Dedikodu
2005 Komedi Sesler 5.5 45,053

Eve Dönüş
2004 Komedi Sesler 7.5 195,905
2001 Komedi Sesler 8.4 211,825
1999 Suç Sesler 6.4 1,210

Zenginin Karısı
1996 Gerilim Sesler 5.2 2,444
1995 Komedi Sesler 6.3 32,043
1992 Dram Sesler 6.1 42
1991 Dram Çeşitli 6.4 4,132
Dizi Altyazıları
La casa de papel (12,361) Vikings (3,494) Stargate Origins (3,366) Black Mirror (2,892) Star Trek: Discovery (1,518) Supernatural (1,494) American Crime Story (1,467) The X Files (1,387) McMafia (1,335) Altered Carbon (1,277)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018