Giriş Kayıt
Mitch Gettleman

Mitch Gettleman


Sesler

Mitchell C. Gettleman, sesler. Açıkgöz (2007), Lady Dynamite (2016), Witness Protection (1999), Scrubs (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Mitchell C. Gettleman
Diğer Bir İsmi: Mitchell C. Gettleman
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Sesler 7.6 1,896

Açıkgöz
2007 Komedi Sesler 6.7 4,664
2007 Komedi Sesler 8.3 150,861

Gerçek Dedikodu
2005 Komedi Sesler 5.5 42,649

Eve Dönüş
2004 Komedi Sesler 7.6 191,397
2001 Komedi Sesler 8.4 202,998
1999 Suç Sesler 6.4 1,210

Zenginin Karısı
1996 Gerilim Sesler 5.2 2,444
1995 Komedi Sesler 6.3 30,706
1992 Dram Sesler 6.1 42
1991 Dram Çeşitli 6.4 4,132
Dizi Altyazıları
The Flash (6,789) Into the Badlands (3,345) Black Sails (2,333) Legion (1,964) Vikings (1,710) Iron Fist (1,565) 24: Legacy (1,562) Legends of Tomorrow (1,548) Arrow (1,460) Game of Thrones (1,387)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017