Giriş Kayıt
Mitch Gettleman

Mitch Gettleman


Sesler

Mitchell C. Gettleman, sesler. Açıkgöz (2007), Lady Dynamite (2016), Witness Protection (1999), Scrubs (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Mitchell C. Gettleman
Diğer Bir İsmi: Mitchell C. Gettleman
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Sesler 7.6 1,972

Açıkgöz
2007 Komedi Sesler 6.7 4,664
2007 Komedi Sesler 8.3 151,988

Gerçek Dedikodu
2005 Komedi Sesler 5.5 42,982

Eve Dönüş
2004 Komedi Sesler 7.5 192,329
2001 Komedi Sesler 8.4 205,225
1999 Suç Sesler 6.4 1,210

Zenginin Karısı
1996 Gerilim Sesler 5.2 2,444
1995 Komedi Sesler 6.3 30,944
1992 Dram Sesler 6.1 42
1991 Dram Çeşitli 6.4 4,132
Film Altyazıları
Kidnap (4,542) T2 Trainspotting (4,328) Beauty and the Beast (3,102) Contratiempo (1,640) The Fate of the Furious (1,592) Redivider (1,383) Dangal (1,244) The Boss Baby (1,136) The Great Wall (1,029) Get Out (893)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,394) Better Call Saul (6,366) American Gods (6,270) Lucifer (4,542) Twin Peaks (4,424) Into the Badlands (3,804) Supernatural (3,539) Gotham (3,310) 12 Monkeys (2,806) Fargo (2,759)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017