Giriş Kayıt
Mitch Gettleman

Mitch Gettleman


Sesler

Mitchell C. Gettleman, sesler. Açıkgöz (2007), Lady Dynamite (2016), Witness Protection (1999), Scrubs (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Mitchell C. Gettleman
Diğer Bir İsmi: Mitchell C. Gettleman
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Sesler 7.5 2,659

Açıkgöz
2007 Komedi Sesler 6.7 4,664
2007 Komedi Sesler 8.3 157,722

Gerçek Dedikodu
2005 Komedi Sesler 5.5 45,386

Eve Dönüş
2004 Komedi Sesler 7.5 196,925
2001 Komedi Sesler 8.4 213,732
1999 Suç Sesler 6.4 1,210

Zenginin Karısı
1996 Gerilim Sesler 5.2 2,444
1995 Komedi Sesler 6.3 32,335
1992 Dram Sesler 6.1 42
1991 Dram Çeşitli 6.4 4,132
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,124) Den of Thieves (2,958) Maze Runner: The Death Cure (2,741) Winchester (2,486) Hostiles (2,261) 12 Strong (1,792) A martfüi rém (1,687) The Commuter (1,321) Bleeding Steel (1,242) Submergence (1,183)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,331) Supernatural (4,680) The Big Bang Theory (3,303) Gotham (2,776) The Terror (2,749) Arrow (2,321) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,285) The Flash (1,926) Krypton (1,668) Legion (1,656)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018