Giriş Kayıt
Lisa Gerritsen

Lisa Gerritsen (60)


Oyuncu

Lisa Orszag, 21 Aralık 1957 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu. My World and Welcome to It (1969) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Lisa Orszag
Doğum Tarihi: 21 Aralık 1957
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Lisa True Gerritsen | Lisa Gerritson
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1972 15 Komedi Oyuncu 6.2 394

Havaalanı
1970 13 Dram Oyuncu 6.6 14,853
1970 Komedi Oyuncu 8.2 5,484
1969 Komedi Oyuncu 8.8 257
1966 Komedi Oyuncu 6.9 1,644
1955 Dram Oyuncu 8.0 3,971
1954 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,302
Dizi Altyazıları
Westworld (10,210) The Flash (3,681) La casa de papel (3,546) The 100 (3,491) Legion (3,005) Supernatural (2,142) Fear the Walking Dead (2,087) Krypton (1,952) Into the Badlands (1,862) The Big Bang Theory (1,582)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018