Giriş Kayıt
Lisa Gerritsen

Lisa Gerritsen (59)


Oyuncu

Lisa Orszag, 21 Aralık 1957 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu. "My World and Welcome to It" (1969) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Lisa Orszag
Doğum Tarihi: 21 Aralık 1957
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Lisa True Gerritsen | Lisa Gerritson
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1972 15 Komedi Oyuncu 6.2 394

Havaalanı
1970 13 Dram Oyuncu 6.6 13,547
1970 Komedi Oyuncu 8.2 4,709
1966 Komedi Oyuncu 6.9 1,431
1955 Dram Oyuncu 8.0 3,476
1954 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,096
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017