Giriş Kayıt
Henry W. Gerrard

Henry W. Gerrard (114)


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Henry William Gerrard, 03 Ocak 1899 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu görüntü yönetmeni, kameraman. En Tehlikeli Oyun (1932), Küçük Kadınlar (1933), Of Human Bondage (1934), The Little Minister (1934) gibi yapımlarla biliniyor.19 Kasım 2013 tarihinde (114 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Henry William Gerrard
Doğum Tarihi: 03 Ocak 1899
Ölüm Tarihi: 19 Kasım 2013
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Henry Gerrard
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1934 35 Dram Görüntü Yönetmeni 6.4 521
1934 35 Dram Görüntü Yönetmeni 5.9 62
1934 35 Dram Görüntü Yönetmeni 7.3 4,444

Küçük Kadınlar
1933 34 Dram Görüntü Yönetmeni 7.4 4,795
1933 34 Dram Kameraman 6.6 1,997

En Tehlikeli Oyun
1932 33 Macera Görüntü Yönetmeni 7.3 7,171
1932 33 Suç Görüntü Yönetmeni 6.7 375
1931 32 Romantik Görüntü Yönetmeni 5.9 386
1930 31 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.2 6
1930 31 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.3 157
1930 31 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.0 52

Kasırga
1929 30 Suç Görüntü Yönetmeni 6.8 344
1929 30 Dram Görüntü Yönetmeni 6.6 164
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,036) Kidnap (4,061) The Fate of the Furious (3,927) The Boss Baby (2,723) Contratiempo (1,867) Dangal (1,692) The Great Wall (1,484) The LEGO Batman Movie (1,318) Get Out (1,308) The Shack (1,145)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,600) American Gods (5,759) Fargo (4,778) Lucifer (4,679) The 100 (2,829) Into the Badlands (2,739) Arrow (2,600) The Flash (1,878) Twin Peaks (1,805) 12 Monkeys (1,789)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017