Giriş Kayıt
Lauren German

Lauren German (39)


Oyuncu

Lauren Christine German, 28 Kasım 1978 Huntington Beach, California, ABD doğumlu oyuncu. Lucifer (2015), Otel 2 (2007), Mahşer Günü (2011), Karanlık Ülke (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Lauren Christine German
Doğum Tarihi: 28 Kasım 1978
Doğum Yeri: Huntington Beach, California, ABD
Burcu: Yay
Boyu: 1.68 m
8.3 (27 Oy)
  • Currently 166.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (46)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Oyuncu 8.3 92,142

Chicago Polis Departmanı
2014 Aksiyon Oyuncu 8.2 17,843
2012 Aksiyon Oyuncu 7.9 26,372

Mahşer Günü
2011 33 Dram Oyuncu 5.8 32,089
2010 Aksiyon Oyuncu 7.4 54,484
2010 Komedi Oyuncu 7.6 2,115
2010 Dram Oyuncu 7.1 2,880

Karanlık Ülke
2009 31 Suç Oyuncu 5.4 3,818
2009 31 Komedi Oyuncu 4.5 814
2008 Gizem Oyuncu 5.2 20

Otel 2
2007 29 Korku Oyuncu 5.5 75,287
2007 29 Biyografi Oyuncu 6.6 1,554
2007 29 Komedi Oyuncu 5.8 419
2007 29 Komedi Oyuncu 6.1 665
2006 Dram Oyuncu 5.6 700

Sonsuza Dek
2005 27 Komedi Oyuncu 5.8 2,062
2005 27 Gerilim Oyuncu 5.6 795
2005 Dram Oyuncu 5.5 117

Teksas Katliamı
2003 25 Korku Oyuncu 6.2 115,747

Uzaktaki Anılar
2002 24 Dram Oyuncu 7.4 175,866

Aşağıdakiler
2000 22 Romantik Oyuncu 4.9 12,417
1999 Komedi Oyuncu 6.3 965
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017