Giriş Kayıt
Gerald Geraghty

Gerald Geraghty (47)


Senarist

Gerald Geraghty, 10 Ağustos 1906 Rushville, Hindistanna, ABD doğumlu senarist. In Old Monterey (1939) yapımıyla biliniyor.08 Temmuz 1954 tarihinde (47 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 10 Ağustos 1906
Ölüm Tarihi: 08 Temmuz 1954
Doğum Yeri: Rushville, Hindistanna, ABD
Diğer Bir İsmi: Gerry Geraghty
Takma İsmi: Gerry
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1950 44 Aksiyon Senarist 6.5 63
1946 40 Gizem Senarist 5.5 93
1943 37 Aksiyon Senarist 6.9 107
1939 33 Western Senarist 7.4 72
1930 24 Komedi Senarist 4.4 9
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017