Giriş Kayıt
Tom Georgeson

Tom Georgeson (80)


Oyuncu

Tom Georgeson, 08 Ağustos 1937 Liverpool, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Skandal (2006), İrlanda Macerası (2006), Wanda Adında Bir Balık (1988), Bleak House (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Ağustos 1937
Doğum Yeri: Liverpool, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 77 Oyuncu 6.0 546
2012 Komedi Oyuncu 6.9 289
2012 Dram Oyuncu 8.5 4,090

Bay Whicher ve Şüpheler
2011 74 Dram Oyuncu    
2011 Dram Oyuncu 7.7 1,994
2007 70 Dram Oyuncu 5.9 4,497

Skandal
2006 69 Dram Oyuncu 7.4 66,841

İrlanda Macerası
2006 69 Komedi Oyuncu 5.3 1,061
2005 68 Dram Oyuncu    
2005 Dram Oyuncu 8.6 5,796
2003 66 Suç Oyuncu 6.6 4,883
2000 Suç Oyuncu 7.9 4,047
2000 Dram Oyuncu 5.2 781
1999 Dram Oyuncu 5.9 1,202
1998 61 Dram Oyuncu    
1997 60 Dram Oyuncu 6.5 4,692

Vahşi Yaratıklar
1997 60 Komedi Oyuncu 6.4 19,645
1996 59 Aile Oyuncu    
1991 54 Dram Oyuncu    

Wanda Adında Bir Balık
1988 51 Komedi Oyuncu 7.6 113,458
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,878
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,154

Profesyoneller
1977 40 Aksiyon Oyuncu 8.1 1,896
1970 Dram Oyuncu 7.7 150
1963 Macera Oyuncu 8.5 28,958
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017