Giriş Kayıt
Tami-Adrian George

Tami-Adrian George


Oyuncu

Tami-Adrian George, oyuncu. Yıldız Gemisi Askerleri (1997) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Komedi Oyuncu 2.9 15,854

Kayıp Hazine
2003 Aksiyon Oyuncu 3.8 444

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 Aksiyon Oyuncu 7.2 240,627

Tatlı Yalanlar
1997 Komedi Oyuncu 6.2 36,862

Çavuş Bilko
1996 Komedi Oyuncu 5.7 18,722
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,176) Hostiles (3,067) Den of Thieves (3,037) Maze Runner: The Death Cure (2,495) 12 Strong (2,390) Wildling (1,830) Peter Rabbit (1,231) Winchester (1,220) Submergence (1,170) The Commuter (1,162)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,398) The Terror (3,722) The Flash (3,162) Legion (2,997) Supernatural (2,654) The Crossing (2,402) The Expanse (1,569) Vikings (1,527) The Big Bang Theory (1,369) Fear the Walking Dead (1,088)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018