Giriş Kayıt
Tami-Adrian George

Tami-Adrian George


Oyuncu

Tami-Adrian George, oyuncu. Yıldız Gemisi Askerleri (1997) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Komedi Oyuncu 2.8 15,173

Kayıp Hazine
2003 Aksiyon Oyuncu 3.8 444

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 Aksiyon Oyuncu 7.2 228,065

Tatlı Yalanlar
1997 Komedi Oyuncu 6.1 34,816

Çavuş Bilko
1996 Komedi Oyuncu 5.7 17,962
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (12,209) Passengers (8,514) Doctor Strange (4,798) Arrival (3,599) Assassin's Creed (2,976) Allied (2,796) Fences (2,731) Hacksaw Ridge (2,281) Moana (1,855) Nocturnal Animals (1,445)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,555) Legion (8,527) The 100 (8,188) Taboo (7,091) The Big Bang Theory (5,846) Arrow (4,781) Black Sails (3,909) Vikings (3,438) The Expanse (3,408) The Flash (3,352)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017