Giriş Kayıt
Tami-Adrian George

Tami-Adrian George


Oyuncu

Tami-Adrian George, oyuncu. Yıldız Gemisi Askerleri (1997) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Komedi Oyuncu 2.9 15,758

Kayıp Hazine
2003 Aksiyon Oyuncu 3.8 444

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 Aksiyon Oyuncu 7.2 239,024

Tatlı Yalanlar
1997 Komedi Oyuncu 6.2 36,608

Çavuş Bilko
1996 Komedi Oyuncu 5.7 18,722
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018