Giriş Kayıt
Tami-Adrian George

Tami-Adrian George


Oyuncu

Tami-Adrian George, oyuncu. Yıldız Gemisi Askerleri (1997) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Komedi Oyuncu 2.8 15,191

Kayıp Hazine
2003 Aksiyon Oyuncu 3.8 444

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 Aksiyon Oyuncu 7.2 229,199

Tatlı Yalanlar
1997 Komedi Oyuncu 6.1 34,995

Çavuş Bilko
1996 Komedi Oyuncu 5.7 18,309
Film Altyazıları
Live by Night (12,392) Resident Evil: The Final Chapter (5,870) Why Him? (5,095) Rogue One (3,946) Patriots Day (3,092) Assassin's Creed (2,966) Hidden Figures (2,954) Paterson (2,173) Allied (2,165) Split (2,150)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,042) The 100 (3,694) Legion (3,148) Into the Badlands (2,838) The Originals (2,600) The Last Kingdom (2,261) Arrow (2,018) Vikings (1,833) The Expanse (1,763) Designated Survivor (1,742)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017