Giriş Kayıt
Christopher Dunn George

Christopher Dunn George


Kameraman

Christopher Dunn George, kameraman. İftiranın Bedeli (1996), Geçmişe Özlem (1992), Nightmare at Noon (1988), Dikkat köpek var (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Christopher Dunne | Christopher George | Chris Geo
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uslu Dur
2007 Aksiyon Kameraman 6.2 35,211
2003 Korku Kameraman 6.1 2,442
2002 Dram Kameraman 4.4 166

Günahkar
2001 Dram Kameraman 6.0 46,591

Ben Kendim ve Sevgilim
2000 Komedi Kameraman 6.5 192,675

Gölün Sırrı
2000 Komedi Kameraman    
1999 Dram Kameraman 5.0 4,891
1998 Komedi Kameraman 5.9 2,364

O Çok Sevimli
1997 Dram Kameraman 5.9 7,124

İftiranın Bedeli
1996 Aksiyon Kameraman 5.3 15,602

Kritik Karar
1996 Aksiyon Kameraman 6.4 42,340

Boş Kafalılar
1994 Komedi Kameraman 6.1 39,300
1993 Dram Kameraman 7.7 22,581

Geçmişe Özlem
1992 Dram Kameraman 6.9 2,909

Uzak Ufuklar
1992 Macera Kameraman 6.5 49,784
1991 Komedi Kameraman 5.9 442

Dikkat köpek var
1989 Komedi Kameraman 6.0 50,997
1988 Aksiyon Kameraman 4.6 533
1986 Aksiyon Kameraman 6.8 31,952
1986 Dram Kameraman 3.7 469

Gece Yarısı
1985 Aksiyon Kameraman 6.5 7,914
1983 Dram Kameraman 6.2 553
Film Altyazıları
Gold (7,101) Rings (3,764) Logan (3,003) Get Out (2,320) La La Land (2,051) Split (1,842) The Age of Shadows (1,812) Zashchitniki (1,660) The Great Wall (1,490) Office Christmas Party (1,402)
Dizi Altyazıları
Fargo (5,773) The Blacklist (4,115) The Expanse (3,272) Better Call Saul (2,109) The Last Kingdom (2,043) Game of Thrones (1,631) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,615) Doctor Who (1,609) Supernatural (1,592) Vikings (1,588)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017