Giriş Kayıt
Cherelle George

Cherelle George


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Cherelle George, yapımcı, yapım yöneticisi. Motel (2014), The Gene Generation (2007), Player 5150 (2008), Kırılmanın Eşiğinde (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.5 2,087
2016 Gerilim Yapımcı 4.5 429
2016 Dram Yapımcı 4.2 697

Özel Bir Gün
2016 Komedi Yapımcı 5.6 18,530
2015 Suç Yapımcı 5.8 6,244
2015 Aksiyon Yapımcı 4.9 1,023

Motel
2014 Suç Yapımcı 5.3 13,792
2014 Dram Yapımcı 5.6 207

Kırılmanın Eşiğinde
2013 Korku Yapımcı 4.4 583

Eski Yedi
2012 Gerilim Yapımcı    
2012 Aksiyon Yapımcı    
2011 Aksiyon Yapım Yöneticisi 3.8 4,743
2011 Aksiyon Yapımcı
Çeşitli
3.7 176
2011 Kısa Metraj Yapım Yöneticisi
Yapımcı
   
2010 Aksiyon Yapımcı
Çeşitli
4.7 295

Lanetli Mary Efsanesi
2008 Korku Yapım Yöneticisi
Yapımcı
2.9 675
2008 Aksiyon Yapımcı
Yapım Yöneticisi
5.2 574
2007 Aksiyon Yapımcı
Yapım Yöneticisi
4.3 2,277

Acımasız Takip
2003 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
4.3 283
1998 Suç Yapımcı 6.3 38
Film Altyazıları
Rogue One (7,113) Resident Evil: The Final Chapter (5,334) Brimstone (3,450) Assassin's Creed (3,035) Split (2,979) The Great Wall (1,711) Paterson (1,677) The Institute (1,512) Passengers (1,223) Collateral Beauty (1,095)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,706) Legion (5,977) Into the Badlands (3,471) Arrow (3,255) Black Sails (2,533) Legends of Tomorrow (2,067) Vikings (1,945) 24: Legacy (1,864) Iron Fist (1,712) Game of Thrones (1,710)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017