Giriş Kayıt
Paul Geoffrey

Paul Geoffrey


Oyuncu

Paul Geoffrey, oyuncu. Krallar Savaşıyor (1981) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Paul John Geoffrey
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İkili Oyun
1999 Suç Oyuncu 6.8 74,879
1998 Dram Oyuncu 7.1 213

Uğultulu Tepeler
1992 Dram Oyuncu 6.9 9,770
1986 Dram Oyuncu    
1984 Macera Oyuncu 6.3 15,205

Krallar Savaşıyor
1981 Macera Oyuncu 7.4 47,907
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,420) Legion (9,035) Arrow (6,472) The Flash (5,684) The 100 (5,645) Black Sails (4,022) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,642) The Big Bang Theory (3,584) Suits (3,480) The Expanse (3,211)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017