Giriş Kayıt
Paul Geoffrey

Paul Geoffrey


Oyuncu

Paul Geoffrey, oyuncu. Krallar Savaşıyor (1981) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Paul John Geoffrey
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İkili Oyun
1999 Suç Oyuncu 6.8 76,135
1998 Dram Oyuncu 7.1 213

Uğultulu Tepeler
1992 Dram Oyuncu 6.9 10,092
1986 Dram Oyuncu    
1984 Macera Oyuncu 6.3 15,506

Krallar Savaşıyor
1981 Macera Oyuncu 7.4 49,116
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017