Giriş Kayıt
Augusto Genina

Augusto Genina (77)


Yönetmen, Senarist, Yapımcı

Augusto Genina, 27 Ocak 1892 Rome, Lazio, İtalya doğumlu yönetmen, senarist, yapımcı. Bengasi (1942) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Ocak 1892
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Diğer Bir İsmi: A. Genina
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1949 57 Dram Senarist
Yönetmen
6.8 66
1940 48 Dram Yönetmen
Senarist
6.4 130
1930 38 Dram Yönetmen 7.0 411
1925 33 Dram Yapımcı
Yönetmen
6.5 201
1912 20 Romantik Senarist 6.1 58
Film Altyazıları
Gold (3,998) Get Out (2,399) Logan (1,918) La La Land (1,233) The Age of Shadows (1,217) Split (1,216) Rings (1,163) Zashchitniki (1,082) The Great Wall (952) Sand Castle (808)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,019) The Blacklist (3,344) Into the Badlands (2,796) Fargo (2,606) The Last Kingdom (2,512) Doctor Who (2,114) The Expanse (1,543) Vikings (1,517) Game of Thrones (1,512) Supernatural (1,244)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017