Giriş Kayıt
Edmund Genest

Edmund Genest (74)


Oyuncu

Edmund Genest, 27 Ekim 1943 Boston, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu. Body Shots (1999), (1998) Gia (1998), (2003) Sevimli Dadı (2003), (2007) On Emir (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Ekim 1943
Doğum Yeri: Boston, Massachusetts, ABD
Diğer Bir İsmi: Edmond Genest
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

On Emir
2007 64 Komedi Oyuncu 5.0 15,550

Sevimli Dadı
2003 60 Komedi Oyuncu 6.1 31,198
1999 56 Dram Oyuncu 5.0 4,891
1999 56 Suç Oyuncu 6.1 3,911
1998 55 Biyografi Oyuncu 7.0 29,769
1995 Dram Oyuncu    
1993 50 Komedi Oyuncu 6.9 17,636

Yüzü Olmayan Adam
1993 50 Dram Oyuncu 6.7 24,434
1990 Suç Oyuncu 7.7 27,138
1982 39 Aksiyon Oyuncu 5.5 1,694
1968 Dram Oyuncu 7.1 1,915
Dizi Altyazıları
Vikings (11,054) Shameless (6,818) Black Mirror (5,485) The Flash (4,025) Star Trek: Discovery (2,277) The Big Bang Theory (1,376) Bron/Broen (1,116) Supergirl (1,065) Black Lightning (1,039) Stranger Things (1,000)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018