Giriş Kayıt
Edmund Genest

Edmund Genest (73)


Oyuncu

Edmund Genest, 27 Ekim 1943 Boston, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu. Body Shots (1999), (1998) Gia (1998), (2003) Sevimli Dadı (2003), (2007) On Emir (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Ekim 1943
Doğum Yeri: Boston, Massachusetts, ABD
Diğer Bir İsmi: Edmond Genest
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

On Emir
2007 64 Komedi Oyuncu 5.0 15,366

Sevimli Dadı
2003 60 Komedi Oyuncu 6.1 30,126
1999 56 Dram Oyuncu 5.0 4,891
1999 56 Suç Oyuncu 6.1 3,911
1998 55 Biyografi Oyuncu 7.0 29,769
1995 Dram Oyuncu    
1993 50 Komedi Oyuncu 6.9 17,036

Yüzü Olmayan Adam
1993 50 Dram Oyuncu 6.7 23,661
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,034
1982 39 Aksiyon Oyuncu 5.5 1,694
1968 Dram Oyuncu 7.1 1,859
Film Altyazıları
Live by Night (9,487) Why Him? (6,599) Rogue One (3,364) Resident Evil: The Final Chapter (3,340) Patriots Day (2,382) Assassin's Creed (2,113) Hidden Figures (2,014) Paterson (1,300) Split (1,243) Allied (953)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,160) Black Sails (4,180) Into the Badlands (3,224) Legion (2,382) The 100 (2,138) Vikings (1,832) Taken (1,539) Arrow (1,537) The Originals (1,456) Designated Survivor (1,446)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017