Giriş Kayıt
Bernard Gemähling

Bernard Gemähling


Kameraman

Bernard Gemähling, kameraman.

Diğer Bir İsmi: Bernard | Bernard Gemahling | ernard Gemahling | B
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Paris, Seni Seviyorum
2006 Komedi Kameraman 7.3 66,203
1998 Dram Kameraman 4.8 208
1996 Suç Kameraman 5.0 63

Kayıp Çocuklar Şehri
1995 Fantastik Kameraman 7.6 59,577

Şarküteri
1991 Komedi Kameraman 7.7 71,993
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,445) Hostiles (3,140) Den of Thieves (3,121) Maze Runner: The Death Cure (2,574) 12 Strong (2,451) Wildling (1,842) Winchester (1,324) Peter Rabbit (1,261) Submergence (1,225) The Commuter (1,210)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,562) The Terror (3,799) The Flash (3,241) Legion (3,063) Supernatural (2,930) The Crossing (2,442) The Expanse (1,623) Vikings (1,556) The Big Bang Theory (1,441) Fear the Walking Dead (1,093)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018