Giriş Kayıt
Bernard Gemähling

Bernard Gemähling


Kameraman

Bernard Gemähling, kameraman.

Diğer Bir İsmi: Bernard | Bernard Gemahling | ernard Gemahling | B
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Paris, Seni Seviyorum
2006 Komedi Kameraman 7.3 64,196
1998 Dram Kameraman 4.8 208
1996 Suç Kameraman 5.0 63

Kayıp Çocuklar Şehri
1995 Fantastik Kameraman 7.7 57,043

Şarküteri
1991 Komedi Kameraman 7.7 68,045
Film Altyazıları
Doctor Strange (14,291) Allied (12,596) Moana (8,054) Lion (6,012) Arrival (4,217) Assassin's Creed (3,952) Hacksaw Ridge (3,539) Nocturnal Animals (3,261) Shut In (2,427) Underworld: Blood Wars (2,368)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,108) Taboo (9,610) The Expanse (7,860) Legion (6,309) Arrow (6,077) The Big Bang Theory (5,990) Vikings (4,966) The Blacklist (3,506) Suits (3,339) Sherlock (3,215)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017