Giriş Kayıt
Bernard Gemähling

Bernard Gemähling


Kameraman

Bernard Gemähling, kameraman.

Diğer Bir İsmi: Bernard | Bernard Gemahling | ernard Gemahling | B
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Paris, Seni Seviyorum
2006 Komedi Kameraman 7.3 64,958
1998 Dram Kameraman 4.8 208
1996 Suç Kameraman 5.0 63

Kayıp Çocuklar Şehri
1995 Fantastik Kameraman 7.7 57,984

Şarküteri
1991 Komedi Kameraman 7.7 69,475
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017