Giriş Kayıt
Bernard Gemähling

Bernard Gemähling


Kameraman

Bernard Gemähling, kameraman.

Diğer Bir İsmi: Bernard | Bernard Gemahling | ernard Gemahling | B
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Paris, Seni Seviyorum
2006 Komedi Kameraman 7.3 64,393
1998 Dram Kameraman 4.8 208
1996 Suç Kameraman 5.0 63

Kayıp Çocuklar Şehri
1995 Fantastik Kameraman 7.7 57,304

Şarküteri
1991 Komedi Kameraman 7.7 68,434
Film Altyazıları
Live by Night (13,417) Resident Evil: The Final Chapter (6,132) Why Him? (5,869) Rogue One (4,293) Patriots Day (3,381) Hidden Figures (3,294) Assassin's Creed (3,174) Paterson (2,274) Split (2,268) Allied (2,233)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,374) The 100 (3,854) Legion (3,401) Into the Badlands (2,993) The Originals (2,646) The Flash (2,615) The Last Kingdom (2,315) Arrow (2,170) Vikings (2,072) The Expanse (1,857)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017