Giriş Kayıt
Bernard Gemähling

Bernard Gemähling


Kameraman

Bernard Gemähling, kameraman.

Diğer Bir İsmi: Bernard | Bernard Gemahling | ernard Gemahling | B
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Paris, Seni Seviyorum
2006 Komedi Kameraman 7.3 65,284
1998 Dram Kameraman 4.8 208
1996 Suç Kameraman 5.0 63

Kayıp Çocuklar Şehri
1995 Fantastik Kameraman 7.7 58,372

Şarküteri
1991 Komedi Kameraman 7.7 70,083
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017