Giriş Kayıt
Tristan Gemmill

Tristan Gemmill


Oyuncu

Tristan Gemmill, Tunbridge Wells, Kent, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Cape Wrath (2007), (2013) Maceraperest: Midas Kutusunun Laneti (2013), (2003) The Visual Bible: The Gospel of John (2003), (1986) Casualty (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Tunbridge Wells, Kent, İngiltere, Birleşik Krallık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Maceraperest: Midas Kutusunun Laneti
2013 Macera Oyuncu 5.4 4,698
2012 Dram Oyuncu 5.7 389
2007 Dram Oyuncu 7.1 990
2006 Suç Oyuncu 7.2 71

Roma'nın En Büyük Kabusu: Hannibal
2006 Aksiyon Oyuncu 7.0 1,123

Çıldırış
2005 Dram Oyuncu 7.1 100,368
2005 Dram Oyuncu    
2003 Biyografi Oyuncu 7.7 2,192
1997 Suç Oyuncu 7.6 500
1986 Dram Oyuncu 6.0 2,043
1985 Dram Oyuncu 5.0 6,588
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,287
Film Altyazıları
Black Panther (2,666) Cargo (2,344) Red Sparrow (2,139) Game Night (1,561) True Crimes (1,293) Deadpool (1,139) Avengers: Infinity War (876) L'insulte (829) Annihilation (823) Den of Thieves (814)
Dizi Altyazıları
Westworld (7,138) Supernatural (6,186) La casa de papel (4,046) Gotham (3,069) Arrow (3,018) The 100 (2,958) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,951) 13 Reasons Why (2,811) The Flash (2,322) Lucifer (1,814)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018