Giriş Kayıt
Tristan Gemmill

Tristan Gemmill


Oyuncu

Tristan Gemmill, Tunbridge Wells, Kent, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Cape Wrath (2007), (2013) The Adventurer: The Curse of the Midas Box (2013), (2003) The Visual Bible: The Gospel of John (2003), (1986) Casualty (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Tunbridge Wells, Kent, İngiltere, Birleşik Krallık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Macera Oyuncu 5.4 4,586
2012 Dram Oyuncu 5.7 338
2007 Dram Oyuncu 7.1 990
2006 Suç Oyuncu 7.2 71

Roma'nın En Büyük Kabusu: Hannibal
2006 Aksiyon Oyuncu 7.0 1,123

Çıldırış
2005 Dram Oyuncu 7.1 96,351
2005 Dram Oyuncu    
2003 Biyografi Oyuncu 7.7 2,192
1997 Suç Oyuncu 7.6 422
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,810
1985 Dram Oyuncu 5.0 6,167
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,080
Film Altyazıları
Personal Shopper (2,311) Silence (1,991) Gold (1,887) Fifty Shades Darker (1,112) The Fate of the Furious (1,092) Get Out (989) Split (917) La La Land (894) The Age of Shadows (811) Rings (696)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (7,021) The Flash (6,515) Gotham (2,953) Into the Badlands (2,676) Arrow (1,741) Fargo (1,603) Game of Thrones (1,455) Bates Motel (1,448) Supernatural (1,393) Vikings (1,384)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017