Giriş Kayıt
Tristan Gemmill

Tristan Gemmill


Oyuncu

Tristan Gemmill, Tunbridge Wells, Kent, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Cape Wrath (2007), (2013) The Adventurer: The Curse of the Midas Box (2013), (2003) The Visual Bible: The Gospel of John (2003), (1986) Casualty (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Tunbridge Wells, Kent, İngiltere, Birleşik Krallık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Macera Oyuncu 5.4 4,513
2012 Dram Oyuncu 5.7 338
2007 Dram Oyuncu 7.1 990
2006 Suç Oyuncu 7.2 71

Roma'nın En Büyük Kabusu: Hannibal
2006 Aksiyon Oyuncu 7.0 1,123

Çıldırış
2005 Dram Oyuncu 7.1 95,982
2005 Dram Oyuncu    
2003 Biyografi Oyuncu 7.7 2,192
1997 Suç Oyuncu 7.6 422
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,786
1985 Dram Oyuncu 5.0 6,119
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,063
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (8,724) Rogue One (6,060) Split (4,629) Assassin's Creed (3,404) Hidden Figures (3,207) Paterson (2,856) Brimstone (2,550) Patriots Day (2,155) The Institute (1,615) Allied (1,553)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,612) Legion (8,258) Arrow (4,960) Legends of Tomorrow (2,497) The Expanse (2,483) Into the Badlands (2,205) Vikings (2,121) The Blacklist (2,011) Black Sails (1,827) Game of Thrones (1,754)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017