Giriş Kayıt
Alan Geldart

Alan Geldart


Sesler

Alan Geldart, sesler. When Night Is Falling (1995), Berrak Göl (2017), Sabotaj (1996), Other People's Money (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Berrak Göl
2017 Suç Sesler 6.2 5,428
2016 Komedi Sesler 4.9 242

Bilinmeyen Yol
2002 Macera Sesler 7.7 23,747
1999 Komedi Sesler 6.3 495

Galapagos: Büyülü Yolculuk
1999 Belgesel Sesler 7.1 345

Gölge Savaşçıları
1998 Aksiyon Sesler 4.9 1,119
1998 Komedi Sesler 6.6 1,607

Sabotaj
1996 Aksiyon Sesler 6.0 1,036
1995 Macera Sesler 6.5 212
1995 Dram Sesler 6.7 5,665
1994 Aksiyon Sesler 4.8 2,496
1994 Gerilim Sesler    
1992 Belgesel 8.2 3,623
1991 Komedi Sesler 6.1 6,851
1989 Suç Sesler 5.1 1,154

Hız Alanı
1989 Komedi Sesler 4.3 2,474
1988 Dram Sesler 5.5 1,190

Kunduzlar
1988 Belgesel Sesler 7.8 252
1987 Aksiyon Sesler 5.6 289

Büyülü Yılbaşı
1985 Aile Sesler 6.7 2,260
Film Altyazıları
The Foreigner (7,779) The Mountain Between Us (5,312) Flatliners (5,061) Stronger (3,503) Beyond Skyline (3,437) Dunkirk (3,296) American Made (2,230) Kingsman: The Golden Circle (1,995) It (1,788) Victoria & Abdul (1,573)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017