Giriş Kayıt
Hans W. Geissendörfer

Hans W. Geissendörfer (76)


Yapımcı, Yönetmen, Senarist, Oyuncu

Hans W. Geissendörfer, 06 Nisan 1941 Augsburg, Almanya doğumlu yapımcı, yönetmen, senarist, oyuncu. The Nine Lives of Tomas Katz (2000), Pazar: Bir Ticaret Masalı (2008), Sığınak (2015), Berberian Ses Stüdyosu (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Nisan 1941
Doğum Yeri: Augsburg, Almanya
Diğer Bir İsmi: Hans W. Geissendorfer | Hans W. Geißendörfer
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hasret
2015 74 Dram Yapımcı 7.5 125

Saltanatın Mezarlığı
2015 74 Dram Yapımcı 7.0 1,988

Sığınak
2015 74 Komedi Yapımcı 6.3 644
2014 73 Dram Yapımcı 6.5 1,814
2014 73 Dram Yapımcı 6.4 455

Yakut Kırmızı
2013 72 Fantastik Yapımcı 6.2 5,437

Berberian Ses Stüdyosu
2012 71 Dram Yapımcı 6.2 10,299
2012 71 Dram Yapımcı 6.1 334

Amcam Önceki Hayatlarını Hatırlıyor
2010 69 Dram Yapımcı 6.6 9,385
2008 67 Dram Yapımcı 7.0 757
2005 64 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
6.9 283
2003 62 Belgesel Yapımcı    
2000 59 Komedi Yapımcı 7.1 899
1985 Dram Yapımcı
Yönetmen
Senarist
Oyuncu
5.1 556
1983 42 Dram Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.9 47
1982 41 Dram Yönetmen
Senarist
6.5 329
1976 35 Dram Yönetmen
Senarist
7.4 54
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017