Giriş Kayıt
Sergey Gazarov

Sergey Gazarov (59)


Oyuncu, Yapımcı

Sergei Ishkhanovich Gazarov, 13 Ocak 1958 Baku, USSR [bugünkü Azerbaijan] doğumlu oyuncu, yapımcı. Shpion (2012), Flight Crew (2016), (2007) 12 (2007), (2005) Türk Hamlesi (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Sergei Ishkhanovich Gazarov
Doğum Tarihi: 13 Ocak 1958
Doğum Yeri: Baku, USSR [bugünkü Azerbaijan]
Diğer Bir İsmi: S. Gazarov
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 58 Dram Oyuncu 6.7 66
2016 58 Aksiyon Oyuncu 7.0 1,974
2012 54 Oyuncu 5.3 947
2012 54 Komedi Oyuncu 7.2 2,318

Sekiz Ağustos
2012 54 Aksiyon Oyuncu 5.8 1,878
2010 52 Aksiyon Oyuncu 5.3 620
2009 51 Aksiyon Oyuncu 5.9 1,172
2007 49 Suç Oyuncu 7.8 11,717

Kıyamet Kodu
2007 49 Aksiyon Oyuncu 4.7 1,035

Deniz Kızı
2007 49 Komedi Yapımcı 7.3 2,540
2006 Dram Oyuncu    

Türk Hamlesi
2005 47 Savaş Oyuncu 7.1 3,127
1990 32 Dram Oyuncu 7.5 1,166
1983 25 Dram Oyuncu    
1981 23 Dram Oyuncu 6.2 19
Dizi Altyazıları
The Flash (7,539) Fargo (6,762) Arrow (5,616) The 100 (5,205) Better Call Saul (4,112) Lucifer (3,477) 12 Monkeys (3,437) American Gods (3,417) Supernatural (2,956) Game of Thrones (2,863)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017