Giriş Kayıt
Neto Gaytán

Neto Gaytán


Sesler

Neto Gaytán, sesler. Günah (2002), Kusursuz Çember (1997), Arkabahçe (2009), (2006) Apokalipto (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ernesto Gaytan | Ernesto 'Neto' Gaytán | Ernesto G
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Dram Sesler 6.8 102

Arkabahçe
2009 Suç Sesler 7.0 1,208

Önemsiz Şeyler
2008 Dram Sesler 6.9 497

Yalnız Bir Adam
2008 Dram Sesler 6.8 307
2007 Dram Sesler 4.9 64

Apokalipto
2006 Aksiyon Sesler 7.8 245,998

Kilometre 31
2006 Korku Sesler    
2004 Suç Sesler 6.3 61

Günah
2002 Dram Sesler 6.8 11,176

Kusursuz Çember
1997 Dram Sesler 8.2 1,480
Film Altyazıları
Live by Night (10,599) Resident Evil: The Final Chapter (9,088) Hidden Figures (4,827) Rogue One (4,769) Patriots Day (4,469) Assassin's Creed (3,923) Split (3,597) Allied (3,515) Paterson (3,386) Why Him? (2,791)
Dizi Altyazıları
Legion (4,629) The 100 (4,162) Black Sails (3,656) Arrow (3,353) The Expanse (3,156) The Originals (2,810) Colony (2,644) The Flash (2,383) The Last Kingdom (2,277) Into the Badlands (2,265)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017