Giriş Kayıt
J.B. Gaynor

J.B. Gaynor (27)


Oyuncu

John Bernard Gaynor, 15 Temmuz 1990 Harbor City, California, ABD doğumlu oyuncu. Hellraiser: Cehennem (2000) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: John Bernard Gaynor
Doğum Tarihi: 15 Temmuz 1990
Doğum Yeri: Harbor City, California, ABD
Diğer Bir İsmi: J B Gaynor | JB Gaynor
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 12 Gerilim Oyuncu 4.6 201
2001 11 Aksiyon Oyuncu    
2001 Komedi Oyuncu 7.5 12,715

Hellraiser: Cehennem
2000 Suç Oyuncu 5.6 11,462
1993 Komedi Oyuncu 8.1 33,572
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017