Giriş Kayıt
Emmanuel Gayet

Emmanuel Gayet


Oyuncu

Emmanuel Gayet, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 5.1 74

Benim Adım Hmmm...
2013 Dram Oyuncu 5.4 90

Polis
2011 Suç Oyuncu 7.3 10,950

Bakan
2011 Dram Oyuncu 6.7 1,981
2008 Suç Oyuncu 5.1 68
2006 Dram Oyuncu 5.8 488

Kuzey Faresi
2005 Dram Oyuncu 6.7 4,421
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,683) Den of Thieves (2,443) Hostiles (2,425) 12 Strong (2,362) Maze Runner: The Death Cure (2,050) Winchester (1,477) Peter Rabbit (1,348) Submergence (1,343) The Commuter (995) Wildling (881)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,510) The Flash (3,221) Supernatural (3,107) The Terror (2,878) Legion (2,803) The Crossing (1,797) The Expanse (1,722) The Big Bang Theory (1,191) Vikings (1,127) Arrow (1,063)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018