Giriş Kayıt
Emmanuel Gayet

Emmanuel Gayet


Oyuncu

Emmanuel Gayet, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 5.1 74

Benim Adım Hmmm...
2013 Dram Oyuncu 5.4 90

Polis
2011 Suç Oyuncu 7.3 10,950

Bakan
2011 Dram Oyuncu 6.7 1,981
2008 Suç Oyuncu 5.1 68
2006 Dram Oyuncu 5.8 488

Kuzey Faresi
2005 Dram Oyuncu 6.7 4,421
Dizi Altyazıları
Westworld (5,543) The Expanse (2,249) La casa de papel (2,125) Colony (1,889) The 100 (1,873) Luke Cage (1,821) Genius (1,357) The Crossing (1,121) 12 Monkeys (1,004) Vikings (974)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018