Giriş Kayıt
Madeleine Gavin

Madeleine Gavin


Editör, Editör, Kameraman, Yönetmen Asistanı

Madeleine Gavin, editör, editör, kameraman, yönetmen asistanı. Oyun (2016), Mean Creek (2004), Arada Kalan (2012), Manic (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Editör    

Oyun
2016 Macera Editör 6.6 71,855
2015 Dram Editör 8.5 860
2015 Dram Editör 5.8 2,708
2014 Komedi Editör 6.7 1,665
2014 Dram Editör 5.8 7,077

Arada Kalan
2012 Dram Editör 7.5 22,758
2012 Belgesel Editör 6.9 965

Gelecek
2011 Komedi Editorial Department 6.2 6,991
2011 Komedi Editör 6.2 7,221
2010 Belgesel Editör 7.4 74
2009 Dram Editör 5.9 376

Ev Hangi Tarafta Kaldı?
2009 Belgesel Editör 7.9 931
2008 Dram Editör 5.6 1,007

Flow
2008 Belgesel Editör 7.7 1,023
2008 Dram Editör 5.9 5,733
2008 Belgesel Kameraman
Editör
7.4 1,154
2007 Komedi Editör 6.9 187
2006 Dram Editör 6.4 132
2005 Komedi Editör 6.0 819
2004 Belgesel Editorial Department 7.1 1,264
2004 Suç Editör 7.3 27,097
2001 Dram Editör 7.4 8,417
2000 Dram Yönetmen Asistanı
Editör
6.1 494
1997 Dram Editör 7.0 575
1991 Suç Çeşitli 7.2 476
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017