Giriş Kayıt
Weston Gavin

Weston Gavin


Oyuncu

Weston Gavin, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Jimmy Gavin | James Kevin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Oyuncu 7.9 368,703
2014 Komedi Oyuncu 2.5 694
2014 Dram Oyuncu 5.7 1,055
1983 Komedi Oyuncu 4.3 4,533

Pembe Panterin izinde
1982 Komedi Oyuncu 4.9 7,506
1980 Suç Oyuncu 5.6 1,899
1980 Aksiyon Oyuncu 6.0 14,022

Yankiler
1979 Romantik Oyuncu 6.4 2,666
1978 Aksiyon Oyuncu 7.3 136,154

Başkanın Adamları
1977 Gerilim Oyuncu 6.8 1,996
1971 Dram Oyuncu 5.8 174
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017