Giriş Kayıt
George Gatter

George Gatter


Kameraman, Oyuncu

George Gatter, kameraman, oyuncu. Terror Firmer (1999), Particles of Truth (2003), (2000) Citizen Toxie: The Toxic Avenger IV (2000), (2004) Murder-Set-Pieces (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Korku Kameraman 3.8 3,507
2003 Dram Kameraman 6.9 549
2000 Aksiyon Oyuncu
Kameraman
6.4 4,132
1999 Komedi Oyuncu
Kameraman
6.3 3,982
1995 Dram Kameraman 3.8 42

Aşk, Yeniden
1980 Komedi Kameraman 5.3 284
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,411) Den of Thieves (3,112) Maze Runner: The Death Cure (2,843) Winchester (2,576) Hostiles (2,362) 12 Strong (1,855) A martfüi rém (1,786) The Commuter (1,374) Bleeding Steel (1,369) Submergence (1,202)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,919) Supernatural (4,793) Westworld (4,766) The Big Bang Theory (3,508) The Terror (2,966) Gotham (2,934) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,491) Arrow (2,446) The Flash (2,024) Krypton (1,756)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018