Giriş Kayıt
Luis Gatica

Luis Gatica (56)


Oyuncu

Luis Antonio Gatica Mercado, 25 Şubat 1961 Meksika City, Meksika doğumlu oyuncu. "Cuando me enamoro" (2010) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Luis Antonio Gatica Mercado
Doğum Tarihi: 25 Şubat 1961
Doğum Yeri: Meksika City, Meksika
Diğer Bir İsmi: Luis
Takma İsmi: Lucho
Burcu: Balık
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 55 Aksiyon Oyuncu    
2015 54 Aksiyon Oyuncu    
2014 53 Aksiyon Oyuncu 3.3 456
2010 49 Aksiyon Oyuncu 4.0 90
2007 46 Aksiyon Oyuncu    
2000 39 Aksiyon Oyuncu    
1994 Romantik Oyuncu 6.4 619
1985 Suç Oyuncu 5.9 111
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,296) John Wick: Chapter 2 (8,155) Doctor Strange (4,556) Allied (3,968) Moana (2,712) Forushande (2,486) Split (2,353) Arrival (2,352) Lion (1,978) Hacksaw Ridge (1,623)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,094) The Flash (4,201) Vikings (3,658) Supernatural (2,980) Blindspot (2,498) Suits (2,281) Sherlock (2,151) The Big Bang Theory (1,776) The Expanse (1,591) The Vampire Diaries (1,476)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017