Giriş Kayıt
Richard Gates

Richard Gates (69)


Oyuncu

Richard Walter Severance Gates, 24 Aralık 1947 Los Angeles County, California, ABD doğumlu oyuncu. Onları Yükseğe As (1968) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Richard Walter Severance Gates
Doğum Tarihi: 24 Aralık 1947
Doğum Yeri: Los Angeles County, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Rick Gates
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1986 Dram Oyuncu 7.0 3,076
1984 Dram Oyuncu 5.7 1,790
1977 30 Komedi Oyuncu 6.5 14,122

Kapalı Kapılar Ardında Washington
1977 30 Dram Oyuncu    
1972 25 Komedi Oyuncu 6.2 394

Onları Yükseğe As
1968 21 Aksiyon Oyuncu 7.0 26,865
1966 Komedi Oyuncu 6.9 1,460
Dizi Altyazıları
The Flash (7,027) Into the Badlands (3,388) Legion (2,915) Black Sails (2,409) Arrow (1,978) Vikings (1,815) Legends of Tomorrow (1,745) 24: Legacy (1,693) Iron Fist (1,605) Game of Thrones (1,516)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017