Giriş Kayıt
Richard Gates

Richard Gates (69)


Oyuncu

Richard Walter Severance Gates, 24 Aralık 1947 Los Angeles County, California, ABD doğumlu oyuncu. Onları Yükseğe As (1968) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Richard Walter Severance Gates
Doğum Tarihi: 24 Aralık 1947
Doğum Yeri: Los Angeles County, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Rick Gates
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1986 Dram Oyuncu 7.0 3,123
1984 Dram Oyuncu 5.7 1,812
1977 30 Komedi Oyuncu 6.5 14,122

Kapalı Kapılar Ardında Washington
1977 30 Dram Oyuncu    
1972 25 Komedi Oyuncu 6.2 394

Onları Yükseğe As
1968 21 Aksiyon Oyuncu 7.0 27,152
1966 Komedi Oyuncu 6.9 1,489
Film Altyazıları
Kidnap (5,547) Beauty and the Beast (4,896) The Fate of the Furious (2,490) The Boss Baby (1,820) Contratiempo (1,789) The Shack (1,598) Dangal (1,549) The Great Wall (1,256) Redivider (1,180) Get Out (1,087)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,950) Supernatural (5,041) Better Call Saul (4,147) Lucifer (4,054) Fargo (3,527) Into the Badlands (3,507) Twin Peaks (3,480) The 100 (2,329) 12 Monkeys (2,128) Doctor Who (1,969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017