Giriş Kayıt
Michael Gaston

Michael Gaston (54)


Oyuncu

Michael Gaston, 05 Kasım 1962 California, ABD doğumlu oyuncu. Home (2008), Hurricane Season (2009), (2008) Yalanlar Üstüne (2008), (2008) The Mentalist (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Kasım 1962
Doğum Yeri: California, ABD
Diğer Bir İsmi: Michael Gatson
Burcu: Akrep
Boyu: 1.91 m
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 8.0 22,155
2016 54 Komedi Oyuncu    

Casuslar Köprüsü
2015 53 Dram Oyuncu 7.6 209,568

Kör Nokta
2015 Suç Oyuncu 7.6 43,401
2015 Dram Oyuncu 8.1 43,232
2014 Suç Oyuncu 7.3 5,594
2014 Dram Oyuncu 8.0 13,709
2014 Dram Oyuncu 8.0 40,639
2012 Aksiyon Oyuncu 7.4 19,562

Büyük Mucize
2012 50 Biyografi Oyuncu 6.5 15,678
2011 Suç Oyuncu 6.7 13,277
2010 Suç Oyuncu 7.9 9,014

Başlangıç
2010 48 Aksiyon Oyuncu 8.8 1,549,181

Gönüllü Askerler
2010 Suç Oyuncu 8.4 8,958
2009 Suç Oyuncu 8.3 52,669
2009 47 Dram Oyuncu 6.7 2,094
2009 Dram Oyuncu    

Yalanlar Üstüne
2008 46 Aksiyon Oyuncu 7.1 179,883
2008 46 Biyografi Oyuncu 6.4 41,752
2008 Dram Oyuncu 8.5 185,297
2008 Suç Oyuncu 8.1 136,389
2008 46 Dram Oyuncu 7.0 3,220
2008 46 Dram Oyuncu 7.2 4,062
2007 Dram Oyuncu 8.6 150,459
2007 Suç Oyuncu 8.1 24,736

Yalnız Kalpler
2006 44 Suç Oyuncu 6.5 17,969
2006 Suç Oyuncu 7.8 6,069
2006 Aksiyon Oyuncu 8.0 48,704

Gitme
2005 43 Dram Oyuncu 6.9 63,224

Seksi Bettie Page
2005 43 Biyografi Oyuncu 6.6 9,146
2005 43 Dram Oyuncu 6.8 398
2005 Dram Oyuncu 6.5 341

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Oyuncu 8.5 353,795

Cennetten Çok Uzakta
2002 40 Dram Oyuncu 7.4 36,888

Büyük Günahlar
2002 40 Suç Oyuncu 6.3 31,219
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 152,206

Yakın Tehlike
2000 38 Dram Oyuncu 7.3 46,518

Kutsanmış Çocuk
2000 38 Suç Oyuncu 5.1 12,192
2000 Komedi Oyuncu 7.6 5,809

Çifte Tehlike
1999 37 Suç Oyuncu 6.4 58,392
1999 Suç Oyuncu 8.1 55,513

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Oyuncu 6.8 24,648

Güçlüler Bölgesi
1997 35 Suç Oyuncu 6.9 71,807

Cadı Kazanı
1996 34 Dram Oyuncu 6.8 29,645

Fidye
1996 34 Most Popular by Genre Oyuncu 6.6 101,836
1996 Suç Oyuncu 7.3 2,490

Ani Ölüm
1995 33 Aksiyon Oyuncu 5.7 26,003
1995 Aksiyon Oyuncu 6.5 13,720
1995 33 Komedi Oyuncu 6.2 56,284
1994 32 Komedi Oyuncu 7.0 4,572

Düğün Yemeği
1993 31 Komedi Oyuncu 7.7 10,949
1990 Suç Oyuncu 7.7 25,903
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (12,660) Assassin's Creed (5,761) Passengers (5,165) Doctor Strange (4,126) Allied (2,948) Split (2,520) Arrival (2,461) xXx: Return of Xander Cage (2,333) Forushande (2,181) Moana (1,915)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,329) Taboo (4,644) Arrow (4,617) Legion (4,493) Vikings (3,799) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,308) Blindspot (3,199) Black Sails (3,171) Suits (3,062) Supernatural (2,545)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017