Giriş Kayıt
Michael Gaston

Michael Gaston (54)


Oyuncu

Michael Gaston, 05 Kasım 1962 California, ABD doğumlu oyuncu. Home (2008), Hurricane Season (2009), (2008) Yalanlar Üstüne (2008), (2008) The Mentalist (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Kasım 1962
Doğum Yeri: California, ABD
Diğer Bir İsmi: Michael Gatson
Burcu: Akrep
Boyu: 1.91 m
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu 7.9 34,719
2016 54 Komedi Oyuncu    

Casuslar Köprüsü
2015 53 Dram Oyuncu 7.6 225,011

Kör Nokta
2015 Aksiyon Oyuncu 7.6 48,288
2015 Dram Oyuncu 8.1 48,436
2014 Dram Oyuncu 8.2 51,974
2014 Dram Oyuncu 8.1 15,053
2014 Suç Oyuncu 7.3 5,814
2012 Aksiyon Oyuncu 7.4 19,727

Büyük Mucize
2012 50 Biyografi Oyuncu 6.5 15,678
2011 Suç Oyuncu 6.7 13,650
2010 Suç Oyuncu 7.9 9,014

Başlangıç
2010 48 Aksiyon Oyuncu 8.8 1,615,446

Gönüllü Askerler
2010 Suç Oyuncu 8.4 8,958
2009 Suç Oyuncu 8.3 55,320
2009 47 Dram Oyuncu 6.7 2,094
2009 Dram Oyuncu    

Yalanlar Üstüne
2008 46 Aksiyon Oyuncu 7.1 184,397
2008 46 Biyografi Oyuncu 6.3 42,379
2008 Dram Oyuncu 8.4 190,614
2008 Suç Oyuncu 8.1 140,003
2008 46 Dram Oyuncu 7.0 3,220
2008 46 Dram Oyuncu 7.2 4,062
2007 Dram Oyuncu 8.6 157,156
2007 Suç Oyuncu 8.1 25,214

Yalnız Kalpler
2006 44 Suç Oyuncu 6.5 17,969
2006 Suç Oyuncu 7.8 6,124
2006 Aksiyon Oyuncu 8.0 49,484

Gitme
2005 43 Dram Oyuncu 6.9 64,946

Seksi Bettie Page
2005 43 Biyografi Oyuncu 6.6 9,319

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Oyuncu 8.4 389,565
2005 43 Dram Oyuncu 6.8 398
2005 Dram Oyuncu 6.5 341

Cennetten Çok Uzakta
2002 40 Dram Oyuncu 7.4 38,293

Büyük Günahlar
2002 40 Suç Oyuncu 6.3 32,333
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 155,369

Yakın Tehlike
2000 38 Dram Oyuncu 7.3 47,510

Kutsanmış Çocuk
2000 38 Suç Oyuncu 5.1 12,568
2000 Komedi Oyuncu 7.6 5,900

Çifte Tehlike
1999 37 Suç Oyuncu 6.4 59,935
1999 Macera Oyuncu 8.3 1,258
1999 Suç Oyuncu 8.1 57,702

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Oyuncu 6.8 25,368

Güçlüler Bölgesi
1997 35 Suç Oyuncu 6.9 73,617

Cadı Kazanı
1996 34 Dram Oyuncu 6.8 30,542

Fidye
1996 34 Most Popular by Genre Oyuncu 6.6 103,994
1996 Suç Oyuncu 7.3 2,490

Ani Ölüm
1995 33 Aksiyon Oyuncu 5.7 27,282
1995 Aksiyon Oyuncu 6.6 13,989
1995 33 Komedi Oyuncu 6.2 57,567
1994 32 Komedi Oyuncu 7.0 4,572

Düğün Yemeği
1993 31 Komedi Oyuncu 7.7 10,949
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,582
Film Altyazıları
Baywatch (16,340) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,481) Dangal (2,696) 6 Days (2,628) Dunkirk (2,433) Lady Macbeth (2,379) Security (1,976) King Arthur: Legend of the Sword (1,502) Wakefield (1,395) Alien: Covenant (1,156)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (136,858) The Defenders (5,793) Rick and Morty (4,456) The Strain (3,115) Suits (2,208) The Sinner (1,698) Mr. Mercedes (1,527) Fargo (1,330) Breaking Bad (1,190) Preacher (1,093)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017