Giriş Kayıt
Michael Gaston

Michael Gaston (54)


Oyuncu

Michael Gaston, 05 Kasım 1962 California, ABD doğumlu oyuncu. Home (2008), Hurricane Season (2009), (2008) Yalanlar Üstüne (2008), (2008) The Mentalist (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Kasım 1962
Doğum Yeri: California, ABD
Diğer Bir İsmi: Michael Gatson
Burcu: Akrep
Boyu: 1.91 m
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 8.0 24,478
2016 54 Komedi Oyuncu    

Casuslar Köprüsü
2015 53 Dram Oyuncu 7.6 213,470

Kör Nokta
2015 Suç Oyuncu 7.6 44,578
2015 Dram Oyuncu 8.1 44,689
2014 Suç Oyuncu 7.3 5,637
2014 Dram Oyuncu 8.0 13,847
2014 Dram Oyuncu 8.0 41,213
2012 Aksiyon Oyuncu 7.4 19,599

Büyük Mucize
2012 50 Biyografi Oyuncu 6.5 15,678
2011 Suç Oyuncu 6.7 13,338
2010 Suç Oyuncu 7.9 9,014

Başlangıç
2010 48 Aksiyon Oyuncu 8.8 1,563,513

Gönüllü Askerler
2010 Suç Oyuncu 8.4 8,958
2009 Suç Oyuncu 8.3 53,295
2009 47 Dram Oyuncu 6.7 2,094
2009 Dram Oyuncu    

Yalanlar Üstüne
2008 46 Aksiyon Oyuncu 7.1 180,808
2008 46 Biyografi Oyuncu 6.4 41,868
2008 Dram Oyuncu 8.5 186,347
2008 Suç Oyuncu 8.1 137,045
2008 46 Dram Oyuncu 7.0 3,220
2008 46 Dram Oyuncu 7.2 4,062
2007 Dram Oyuncu 8.6 151,502
2007 Suç Oyuncu 8.1 24,824

Yalnız Kalpler
2006 44 Suç Oyuncu 6.5 17,969
2006 Suç Oyuncu 7.8 6,080
2006 Aksiyon Oyuncu 8.0 48,867

Gitme
2005 43 Dram Oyuncu 6.9 63,591

Seksi Bettie Page
2005 43 Biyografi Oyuncu 6.6 9,177
2005 43 Dram Oyuncu 6.8 398
2005 Dram Oyuncu 6.5 341

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Oyuncu 8.5 358,036

Cennetten Çok Uzakta
2002 40 Dram Oyuncu 7.4 37,641

Büyük Günahlar
2002 40 Suç Oyuncu 6.3 31,454
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 153,111

Yakın Tehlike
2000 38 Dram Oyuncu 7.3 46,703

Kutsanmış Çocuk
2000 38 Suç Oyuncu 5.1 12,192
2000 Komedi Oyuncu 7.6 5,825

Çifte Tehlike
1999 37 Suç Oyuncu 6.4 58,752
1999 Suç Oyuncu 8.1 55,931

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Oyuncu 6.8 24,805

Güçlüler Bölgesi
1997 35 Suç Oyuncu 6.9 72,280

Cadı Kazanı
1996 34 Dram Oyuncu 6.8 29,801

Fidye
1996 34 Most Popular by Genre Oyuncu 6.6 102,336
1996 Suç Oyuncu 7.3 2,490

Ani Ölüm
1995 33 Aksiyon Oyuncu 5.7 26,003
1995 Aksiyon Oyuncu 6.6 13,779
1995 33 Komedi Oyuncu 6.2 56,551
1994 32 Komedi Oyuncu 7.0 4,572

Düğün Yemeği
1993 31 Komedi Oyuncu 7.7 10,949
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,030
Film Altyazıları
Live by Night (12,254) Resident Evil: The Final Chapter (9,661) Rogue One (5,620) Hidden Figures (5,115) Patriots Day (4,900) Why Him? (4,584) Assassin's Creed (4,269) Split (3,812) Allied (3,623) Paterson (3,582)
Dizi Altyazıları
Legion (5,015) The 100 (4,547) Black Sails (4,345) Arrow (3,533) The Expanse (3,350) Into the Badlands (2,961) The Originals (2,925) Colony (2,758) The Flash (2,605) Vikings (2,544)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017