Giriş Kayıt
Michael Gaston

Michael Gaston (54)


Oyuncu

Michael Gaston, 05 Kasım 1962 California, ABD doğumlu oyuncu. Home (2008), Hurricane Season (2009), (2008) Yalanlar Üstüne (2008), (2008) The Mentalist (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Kasım 1962
Doğum Yeri: California, ABD
Diğer Bir İsmi: Michael Gatson
Burcu: Akrep
Boyu: 1.91 m
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu 7.9 32,566
2016 54 Komedi Oyuncu    

Casuslar Köprüsü
2015 53 Dram Oyuncu 7.6 220,274

Kör Nokta
2015 Suç Oyuncu 7.6 47,192
2015 Dram Oyuncu 8.1 47,068
2014 Dram Oyuncu 8.2 47,851
2014 Dram Oyuncu 8.0 14,324
2014 Suç Oyuncu 7.3 5,730
2012 Aksiyon Oyuncu 7.4 19,693

Büyük Mucize
2012 50 Biyografi Oyuncu 6.5 15,678
2011 Suç Oyuncu 6.7 13,526
2010 Suç Oyuncu 7.9 9,014

Başlangıç
2010 48 Aksiyon Oyuncu 8.8 1,593,800

Gönüllü Askerler
2010 Suç Oyuncu 8.4 8,958
2009 Suç Oyuncu 8.3 54,572
2009 47 Dram Oyuncu 6.7 2,094
2009 Dram Oyuncu    

Yalanlar Üstüne
2008 46 Aksiyon Oyuncu 7.1 183,035
2008 46 Biyografi Oyuncu 6.4 42,208
2008 Dram Oyuncu 8.4 188,922
2008 Suç Oyuncu 8.1 138,757
2008 46 Dram Oyuncu 7.0 3,220
2008 46 Dram Oyuncu 7.2 4,062
2007 Dram Oyuncu 8.6 154,690
2007 Suç Oyuncu 8.1 25,059

Yalnız Kalpler
2006 44 Suç Oyuncu 6.5 17,969
2006 Suç Oyuncu 7.8 6,124
2006 Aksiyon Oyuncu 8.0 49,237

Gitme
2005 43 Dram Oyuncu 6.9 64,387

Seksi Bettie Page
2005 43 Biyografi Oyuncu 6.6 9,254

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Oyuncu 8.5 370,226
2005 43 Dram Oyuncu 6.8 398
2005 Dram Oyuncu 6.5 341

Cennetten Çok Uzakta
2002 40 Dram Oyuncu 7.4 37,918

Büyük Günahlar
2002 40 Suç Oyuncu 6.3 31,954
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 154,568

Yakın Tehlike
2000 38 Dram Oyuncu 7.3 47,235

Kutsanmış Çocuk
2000 38 Suç Oyuncu 5.1 12,192
2000 Komedi Oyuncu 7.6 5,871

Çifte Tehlike
1999 37 Suç Oyuncu 6.4 59,384
1999 Suç Oyuncu 8.1 57,031

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Oyuncu 6.8 25,147

Güçlüler Bölgesi
1997 35 Suç Oyuncu 6.9 73,078

Cadı Kazanı
1996 34 Dram Oyuncu 6.8 30,288

Fidye
1996 34 Most Popular by Genre Oyuncu 6.6 103,294
1996 Suç Oyuncu 7.3 2,490

Ani Ölüm
1995 33 Aksiyon Oyuncu 5.7 26,934
1995 Aksiyon Oyuncu 6.6 13,899
1995 33 Komedi Oyuncu 6.2 57,200
1994 32 Komedi Oyuncu 7.0 4,572

Düğün Yemeği
1993 31 Komedi Oyuncu 7.7 10,949
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,365
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017