Giriş Kayıt
Michael Gaston

Michael Gaston (55)


Oyuncu

Michael Gaston, 05 Kasım 1962 California, ABD doğumlu oyuncu. Home (2008), First Reformed (2017), Hurricane Season (2009), (2008) Yalanlar Üstüne (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Kasım 1962
Doğum Yeri: California, ABD
Diğer Bir İsmi: Michael Gatson
Burcu: Akrep
Boyu: 1.91 m
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 6.3 3,584
2017 Biyografi Oyuncu 6.3 1,693
2017 Aksiyon Oyuncu    
2017 55 Dram Oyuncu 7.0 714
2016 Dram Oyuncu 7.7 48,062
2016 Komedi Oyuncu 7.0 539

Casuslar Köprüsü
2015 53 Dram Oyuncu 7.6 244,092

Kör Nokta
2015 Aksiyon Oyuncu 7.5 54,505

Yüksek Şatodaki Adam
2015 Dram Oyuncu 8.1 54,844
2014 Dram Oyuncu 8.2 59,296
2014 Dram Oyuncu 8.1 16,562
2014 Suç Oyuncu 7.3 6,042
2012 Aksiyon Oyuncu 7.4 20,065

Büyük Mucize
2012 50 Biyografi Oyuncu 6.5 16,685
2011 Suç Oyuncu 6.7 14,125
2010 Suç Oyuncu 7.9 9,014

Başlangıç
2010 48 Aksiyon Oyuncu 8.8 1,711,435

Gönüllü Askerler
2010 Suç Oyuncu 8.4 9,417
2009 Suç Oyuncu 8.3 58,567
2009 47 Dram Oyuncu 6.7 2,094
2009 Dram Oyuncu    

Yalanlar Üstüne
2008 46 Aksiyon Oyuncu 7.1 190,959
2008 46 Biyografi Oyuncu 6.3 43,151
2008 Dram Oyuncu 8.4 198,051
2008 Suç Oyuncu 8.1 145,117
2008 46 Dram Oyuncu 7.0 3,220
2008 46 Dram Oyuncu 7.2 4,190
2007 Dram Oyuncu 8.6 167,024
2007 Suç Oyuncu 8.1 25,721

Yalnız Kalpler
2006 44 Suç Oyuncu 6.5 17,969
2006 Suç Oyuncu 7.8 6,301
2006 Aksiyon Oyuncu 8.0 50,469

Gitme
2005 43 Dram Oyuncu 6.9 67,504

Seksi Bettie Page
2005 43 Biyografi Oyuncu 6.6 9,540

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Oyuncu 8.4 407,600
2005 43 Dram Oyuncu 6.8 398
2005 Dram Oyuncu 6.5 341

Cennetten Çok Uzakta
2002 40 Dram Oyuncu 7.4 39,448

Büyük Günahlar
2002 40 Suç Oyuncu 6.3 33,872
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 158,891

Yakın Tehlike
2000 38 Dram Oyuncu 7.3 48,854

Kutsanmış Çocuk
2000 38 Suç Oyuncu 5.1 12,568
2000 Komedi Oyuncu 7.6 5,944

Çifte Tehlike
1999 37 Suç Oyuncu 6.4 62,161
1999 Macera Oyuncu 8.3 1,258
1999 Suç Oyuncu 8.0 61,368

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Oyuncu 6.8 26,387

Güçlüler Bölgesi
1997 35 Suç Oyuncu 6.9 76,082

Cadı Kazanı
1996 34 Dram Oyuncu 6.8 31,883

Fidye
1996 34 Most Popular by Genre Oyuncu 6.6 107,142
1996 Suç Oyuncu 7.3 2,923

Ani Ölüm
1995 33 Aksiyon Oyuncu 5.7 27,439
1995 Aksiyon Oyuncu 6.6 14,387
1995 33 Komedi Oyuncu 6.2 59,237
1994 32 Komedi Oyuncu 7.0 4,572

Düğün Yemeği
1993 31 Komedi Oyuncu 7.7 10,949
1990 Suç Oyuncu 7.7 27,567
Dizi Altyazıları
Westworld (18,940) La casa de papel (4,367) Supernatural (3,596) Into the Badlands (2,634) Krypton (2,461) Gotham (2,404) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,298) The Big Bang Theory (2,019) The 100 (1,883) Legion (1,878)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018