Giriş Kayıt
Michael Gaston

Michael Gaston (55)


Oyuncu

Michael Gaston, 05 Kasım 1962 California, ABD doğumlu oyuncu. Home (2008), Hurricane Season (2009), (2008) Yalanlar Üstüne (2008), (2008) The Mentalist (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Kasım 1962
Doğum Yeri: California, ABD
Diğer Bir İsmi: Michael Gatson
Burcu: Akrep
Boyu: 1.91 m
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Oyuncu 6.3 1,693
2017 Aksiyon Oyuncu    
2017 55 Dram Oyuncu 6.0 228
2016 Dram Oyuncu 7.8 40,014
2016 Komedi Oyuncu 7.0 539

Casuslar Köprüsü
2015 53 Dram Oyuncu 7.6 231,682

Kör Nokta
2015 Aksiyon Oyuncu 7.5 50,394
2015 Dram Oyuncu 8.1 50,704
2014 Dram Oyuncu 8.2 55,042
2014 Dram Oyuncu 8.1 15,617
2014 Suç Oyuncu 7.3 5,916
2012 Aksiyon Oyuncu 7.4 19,865

Büyük Mucize
2012 50 Biyografi Oyuncu 6.5 15,678
2011 Suç Oyuncu 6.7 13,832
2010 Suç Oyuncu 7.9 9,014

Başlangıç
2010 48 Aksiyon Oyuncu 8.8 1,646,852

Gönüllü Askerler
2010 Suç Oyuncu 8.4 9,417
2009 Suç Oyuncu 8.3 56,487
2009 47 Dram Oyuncu 6.7 2,094
2009 Dram Oyuncu    

Yalanlar Üstüne
2008 46 Aksiyon Oyuncu 7.1 186,850
2008 46 Biyografi Oyuncu 6.3 42,680
2008 Dram Oyuncu 8.4 193,398
2008 Suç Oyuncu 8.1 141,898
2008 46 Dram Oyuncu 7.0 3,220
2008 46 Dram Oyuncu 7.2 4,190
2007 Dram Oyuncu 8.6 160,710
2007 Suç Oyuncu 8.1 25,423

Yalnız Kalpler
2006 44 Suç Oyuncu 6.5 17,969
2006 Suç Oyuncu 7.8 6,208
2006 Aksiyon Oyuncu 8.0 49,836

Gitme
2005 43 Dram Oyuncu 6.9 65,973

Seksi Bettie Page
2005 43 Biyografi Oyuncu 6.6 9,402

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Oyuncu 8.4 397,340
2005 43 Dram Oyuncu 6.8 398
2005 Dram Oyuncu 6.5 341

Cennetten Çok Uzakta
2002 40 Dram Oyuncu 7.4 38,601

Büyük Günahlar
2002 40 Suç Oyuncu 6.3 32,928
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 156,399

Yakın Tehlike
2000 38 Dram Oyuncu 7.3 47,992

Kutsanmış Çocuk
2000 38 Suç Oyuncu 5.1 12,568
2000 Komedi Oyuncu 7.6 5,944

Çifte Tehlike
1999 37 Suç Oyuncu 6.4 60,725
1999 Macera Oyuncu 8.3 1,258
1999 Suç Oyuncu 8.1 58,944

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Oyuncu 6.8 25,788

Güçlüler Bölgesi
1997 35 Suç Oyuncu 6.9 74,448

Cadı Kazanı
1996 34 Dram Oyuncu 6.8 31,043

Fidye
1996 34 Most Popular by Genre Oyuncu 6.6 104,647
1996 Suç Oyuncu 7.3 2,835

Ani Ölüm
1995 33 Aksiyon Oyuncu 5.7 27,439
1995 Aksiyon Oyuncu 6.6 14,125
1995 33 Komedi Oyuncu 6.2 58,142
1994 32 Komedi Oyuncu 7.0 4,572

Düğün Yemeği
1993 31 Komedi Oyuncu 7.7 10,949
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,954
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,069) Stronger (4,039) Dunkirk (3,020) Loving Vincent (1,889) American Made (1,605) It (1,577) Flatliners (1,545) Kingsman: The Golden Circle (1,430) Mother! (1,321) The Foreigner (728)
Dizi Altyazıları
Vikings (13,896) Mr. Robot (6,549) Shameless (5,582) Game of Thrones (3,213) Manhunt: Unabomber (2,737) Peaky Blinders (2,634) Designated Survivor (1,482) Lucifer (1,327) The Big Bang Theory (1,263) Supernatural (1,153)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017