Giriş Kayıt
Michael Gaston

Michael Gaston (55)


Oyuncu

Michael Gaston, 05 Kasım 1962 California, ABD doğumlu oyuncu. Home (2008), Hurricane Season (2009), (2008) Yalanlar Üstüne (2008), (2008) The Mentalist (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Kasım 1962
Doğum Yeri: California, ABD
Diğer Bir İsmi: Michael Gatson
Burcu: Akrep
Boyu: 1.91 m
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Oyuncu 6.3 1,693
2017 Aksiyon Oyuncu    
2017 55 Dram Oyuncu 6.0 204
2016 Dram Oyuncu 7.9 37,517
2016 54 Komedi Oyuncu    

Casuslar Köprüsü
2015 53 Dram Oyuncu 7.6 229,110

Kör Nokta
2015 Aksiyon Oyuncu 7.6 49,311
2015 Dram Oyuncu 8.1 49,806
2014 Dram Oyuncu 8.2 53,930
2014 Dram Oyuncu 8.1 15,435
2014 Suç Oyuncu 7.3 5,872
2012 Aksiyon Oyuncu 7.4 19,828

Büyük Mucize
2012 50 Biyografi Oyuncu 6.5 15,678
2011 Suç Oyuncu 6.7 13,769
2010 Suç Oyuncu 7.9 9,014

Başlangıç
2010 48 Aksiyon Oyuncu 8.8 1,634,721

Gönüllü Askerler
2010 Suç Oyuncu 8.4 8,958
2009 Suç Oyuncu 8.3 56,021
2009 47 Dram Oyuncu 6.7 2,094
2009 Dram Oyuncu    

Yalanlar Üstüne
2008 46 Aksiyon Oyuncu 7.1 185,966
2008 46 Biyografi Oyuncu 6.3 42,550
2008 Dram Oyuncu 8.4 192,369
2008 Suç Oyuncu 8.1 141,189
2008 46 Dram Oyuncu 7.0 3,220
2008 46 Dram Oyuncu 7.2 4,190
2007 Dram Oyuncu 8.6 159,305
2007 Suç Oyuncu 8.1 25,339

Yalnız Kalpler
2006 44 Suç Oyuncu 6.5 17,969
2006 Suç Oyuncu 7.8 6,124
2006 Aksiyon Oyuncu 8.0 49,720

Gitme
2005 43 Dram Oyuncu 6.9 65,569

Seksi Bettie Page
2005 43 Biyografi Oyuncu 6.6 9,379

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Oyuncu 8.4 394,458
2005 43 Dram Oyuncu 6.8 398
2005 Dram Oyuncu 6.5 341

Cennetten Çok Uzakta
2002 40 Dram Oyuncu 7.4 38,543

Büyük Günahlar
2002 40 Suç Oyuncu 6.3 32,711
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 156,001

Yakın Tehlike
2000 38 Dram Oyuncu 7.3 47,771

Kutsanmış Çocuk
2000 38 Suç Oyuncu 5.1 12,568
2000 Komedi Oyuncu 7.6 5,900

Çifte Tehlike
1999 37 Suç Oyuncu 6.4 60,421
1999 Macera Oyuncu 8.3 1,258
1999 Suç Oyuncu 8.1 58,444

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Oyuncu 6.8 25,624

Güçlüler Bölgesi
1997 35 Suç Oyuncu 6.9 74,126

Cadı Kazanı
1996 34 Dram Oyuncu 6.8 30,807

Fidye
1996 34 Most Popular by Genre Oyuncu 6.6 104,647
1996 Suç Oyuncu 7.3 2,832

Ani Ölüm
1995 33 Aksiyon Oyuncu 5.7 27,439
1995 Aksiyon Oyuncu 6.6 14,082
1995 33 Komedi Oyuncu 6.2 57,910
1994 32 Komedi Oyuncu 7.0 4,572

Düğün Yemeği
1993 31 Komedi Oyuncu 7.7 10,949
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,809
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017