Giriş Kayıt
Linda Gase

Linda Gase


Yapımcı, Senarist

Saginaw, Michigan, USA, Saginaw, Michigan, ABD doğumlu yapımcı, senarist.

Gerçek İsmi: Saginaw, Michigan, USA
Doğum Yeri: Saginaw, Michigan, ABD
Diğer Bir İsmi: Linda M. Gase
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı
Senarist
   
2011 Dram Yapımcı
Senarist
7.8 19,631
2010 Suç Yapımcı 7.5 22,945
2007 Suç Yapımcı    
2007 Dram Yapımcı
Senarist
7.2 5,541
2004 Komedi Yapımcı
Senarist
Çeşitli
6.7 735
2001 Suç Yapımcı
Senarist
6.9 8,523

Acil Servis
1994 Dram Senarist
Çeşitli
7.7 40,999
1989 Komedi Çeşitli 5.9 5,698
1986 Dram Çeşitli 7.0 3,073
Dizi Altyazıları
The Flash (4,920) Black Sails (4,416) Into the Badlands (3,806) Iron Fist (2,731) Vikings (1,826) Legion (1,553) Game of Thrones (1,346) Billions (1,339) Arrow (1,301) The 100 (1,235)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017