Giriş Kayıt
Linda Gase

Linda Gase


Yapımcı, Senarist

Saginaw, Michigan, USA, Saginaw, Michigan, ABD doğumlu yapımcı, senarist.

Gerçek İsmi: Saginaw, Michigan, USA
Doğum Yeri: Saginaw, Michigan, ABD
Diğer Bir İsmi: Linda M. Gase
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı 5.8 1,365
2011 Dram Yapımcı
Senarist
7.8 20,609
2010 Suç Yapımcı 7.5 24,717
2007 Suç Yapımcı    
2007 Dram Yapımcı
Senarist
7.2 5,730
2004 Komedi Yapımcı
Senarist
Çeşitli
6.7 735
2001 Suç Yapımcı
Senarist
7.0 8,806

Acil Servis
1994 Dram Senarist
Çeşitli
7.7 42,479
1989 Komedi Çeşitli 5.9 5,917
1986 Dram Çeşitli 7.0 3,316
Film Altyazıları
The Foreigner (8,773) The Mountain Between Us (5,506) Flatliners (5,388) Beyond Skyline (3,670) Stronger (3,633) Dunkirk (3,482) It (2,722) American Made (2,355) Kingsman: The Golden Circle (2,132) Victoria & Abdul (1,812)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017