Giriş Kayıt
Linda Gase

Linda Gase


Yapımcı, Senarist

Saginaw, Michigan, USA, Saginaw, Michigan, ABD doğumlu yapımcı, senarist.

Gerçek İsmi: Saginaw, Michigan, USA
Doğum Yeri: Saginaw, Michigan, ABD
Diğer Bir İsmi: Linda M. Gase
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı 5.8 1,365
2011 Dram Yapımcı
Senarist
7.8 20,985
2010 Suç Yapımcı 7.5 26,059
2007 Suç Yapımcı    
2007 Dram Yapımcı
Senarist
7.3 5,812
2004 Komedi Yapımcı
Senarist
Çeşitli
6.7 735
2001 Suç Yapımcı
Senarist
7.0 8,939

Acil Servis
1994 Dram Senarist
Çeşitli
7.7 44,182
1989 Komedi Çeşitli 6.0 6,190
1986 Dram Çeşitli 7.0 3,490
Dizi Altyazıları
Westworld (18,709) La casa de papel (3,780) The Flash (3,193) Into the Badlands (2,777) Legion (2,639) The 100 (2,602) Supernatural (2,596) Krypton (2,361) Fear the Walking Dead (2,077) The Big Bang Theory (1,814)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018