Giriş Kayıt
Louis Gascon

Louis Gascon


Sanat Bölümü

Louis Gascon, sanat bölümü. Amerikan İmparatorluğunun Çöküşü (1986), The Hunger (2000), Duygusal Hesaplar (2007), (1994) Tarayici (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Sanat Bölümü 7.4 193

Yaşam Şifresi
2011 Gizem Sanat Bölümü 7.5 416,024

Kızılmaske
2009 Aksiyon Sanat Bölümü    
2009 Komedi Sanat Bölümü 6.9 4,931

Dr. Jekyll Ve Mr. Hyde
2008 Korku Sanat Bölümü    

Duygusal Hesaplar
2007 Dram Sanat Bölümü 6.1 1,128

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 55,118

Türk Caddesi'ndeki Ev
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 6,060
2000 Dram Sanat Bölümü 6.4 587

Tarayici
1994 Komedi Sanat Bölümü 6.1 8,368

Amerikan İmparatorluğunun Çöküşü
1986 Komedi Sanat Bölümü 7.3 6,547
1985 Komedi Sanat Bölümü 5.8 434
1984 Dram Sanat Bölümü 7.2 201

Gece Avı
1982 Korku Çeşitli 5.5 2,738
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017