Giriş Kayıt
Henry Garson

Henry Garson (91)


Senarist, Yapımcı

Henry Garson, 31 Mart 1912 New York City, New York, ABD doğumlu senarist, yapımcı. Aymazlık Anı (1949), G.I. Blues (1960), Family Affair (1966), Visit to a Small Planet (1960) gibi yapımlarla biliniyor.29 Mayıs 2003 tarihinde (91 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 31 Mart 1912
Ölüm Tarihi: 29 Mayıs 2003
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Hank Garson
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1966 Komedi Senarist
Yapımcı
6.9 1,459
1960 48 Komedi Senarist 6.2 2,377
1960 48 Komedi Senarist 6.1 823
1959 47 Komedi Senarist 6.6 464

Aymazlık Anı
1949 37 Dram Senarist 7.3 2,841
Dizi Altyazıları
The Flash (6,782) Into the Badlands (3,344) Black Sails (2,332) Legion (1,911) Vikings (1,710) Iron Fist (1,563) 24: Legacy (1,561) Legends of Tomorrow (1,541) Arrow (1,440) Game of Thrones (1,386)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017