Giriş Kayıt
W.O. Garrett

W.O. Garrett


Editör, Editör, Yönetmen Asistanı

W.O. Garrett, editör, editör, yönetmen asistanı.

Diğer Bir İsmi: Okuwah Garrett | William Okowah Garrett
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1993 Komedi Editorial Department 7.2 3,388

Gizli Görev
1992 Aksiyon Editorial Department 6.9 6,698
1989 Komedi Editör 3.7 1,602
1987 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Editör
5.9 1,359
1987 Komedi Editör 7.0 2,799
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017