Giriş Kayıt
Julie Garfield

Julie Garfield (71)


Oyuncu

Julie Garfield, 10 Ocak 1946 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu. (1990) Sıkı Dostlar (1990), (1970) Aşk Hikayesi (1970), (1976) The Front (1976), (1987) Ishtar (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Ocak 1946
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 68 Dram Oyuncu 5.6 137

Ölümcül Düşünceler
1991 45 Gizem Oyuncu 5.7 7,131

Kirli ve Güçlü
1990 44 Dram Oyuncu 5.3 646

Sıkı Dostlar
1990 44 Biyografi Oyuncu 8.7 786,472

Stanley Ve Iris
1990 44 Dram Oyuncu 6.3 5,555
1987 41 Macera Oyuncu 4.2 8,759
1986 Dram Oyuncu 7.0 3,162
1979 33 Dram Oyuncu 6.6 37
1978 32 Dram Oyuncu 6.3 821
1976 30 Komedi Oyuncu 7.4 6,543

Hastane
1971 25 Komedi Oyuncu 7.2 4,262

Aşk Hikayesi
1970 24 Dram Oyuncu 6.9 24,224

İki Sevgili
1969 23 Dram Oyuncu 6.6 1,528
1969 23 Komedi Oyuncu 6.5 1,402
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017