Giriş Kayıt
Joe Gareri

Joe Gareri


Görsel Efekt, Yapımcı

Joe Gareri, görsel efekt, yapımcı. Büyük Hesaplaşma (1995), Tatil (2006), Komşu Kızı (2004), Üç Kral (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Joe Gerari
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

39. Dosya
2009 Korku Görsel Efekt 6.2 67,186

Kanun Benim
2008 Suç 6.8 53,775

Operasyon Valkyrie
2008 Dram Görsel Efekt 7.1 203,053

Kartal Göz
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 161,310
2007 Suç Görsel Efekt 7.3 132,070

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 528,308

Tetikçi
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 279,213

İleri
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 134,659

Tatil
2006 Komedi Görsel Efekt 6.9 206,271
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 26,462

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 205,457

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 582,690

Kayıp Şehir
2005 Dram Görsel Efekt 6.7 8,462

Fırtınalı Hayatlar
2005 Komedi Görsel Efekt 6.6 72,746

Gelecek Flux'ta
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 116,319

Görünmez Savaşçı
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.0 47,698

Maske 2
2005 Macera Görsel Efekt 2.2 45,998

Çevirmen
2005 Gizem Görsel Efekt 6.4 90,664

Komşu Kızı
2004 Komedi Görsel Efekt 6.7 183,686

Aşkta Herşey Mümkün
2003 Komedi Görsel Efekt 6.7 98,932

Güneşin Gözyaşları
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 101,716

Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti
2003 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 913,133

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 108,279

X-Men 2
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 453,779

Devlet Başkanı
2003 Komedi Görsel Efekt 5.4 15,198

İsyan
2002 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 283,927

Halka
2002 Korku Görsel Efekt 7.1 283,157

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 176,632

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 292,208

Adım Adım Cinayet
2002 Suç Görsel Efekt 6.1 47,335

Salton Denizi
2002 Suç Görsel Efekt 7.2 27,566

Ölüm Pateni
2002 Aksiyon Görsel Efekt 3.0 23,203
2000 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 69,956
2000 Komedi Görsel Efekt 5.3 12,498

Üç Kral
1999 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 147,872

Yeşil Yol
1999 Suç Görsel Efekt 8.5 924,918

Şapşal Kahramanlar
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 56,993

BebekgenIuses
1999 Komedi Görsel Efekt 2.6 21,019

Dr. Dolittle
1998 Komedi Görsel Efekt 5.4 82,427

Derin Darbe
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 144,865

Kaçakların Peşinde
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 84,678

Benim Devim
1998 Komedi Görsel Efekt 4.9 6,014

Dönüşüm
1997 Suç Görsel Efekt 6.4 10,476

Barışçı
1997 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 49,152

Havada Panik
1997 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 9,477

Silici
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 92,219

Kritik Karar
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 44,497

Kırık Ok
1996 Aksiyon Yapımcı 6.0 82,619

Dört Oda
1995 Komedi Görsel Efekt 6.7 86,111

Büyük Hesaplaşma
1995 Aksiyon Görsel Efekt 8.2 490,728

Zor Ölüm 3
1995 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 325,468

Batman Daima
1995 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 209,709

Tehdit
1995 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 97,260

Gölge
1994 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 20,444
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,613) Hostiles (2,837) Den of Thieves (2,793) Maze Runner: The Death Cure (2,277) 12 Strong (2,162) Wildling (1,793) Peter Rabbit (1,098) The Commuter (1,067) Submergence (989) Winchester (881)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,799) The Terror (3,517) The Flash (2,874) Legion (2,811) The Crossing (2,287) Supernatural (1,689) Vikings (1,432) The Expanse (1,398) The Big Bang Theory (1,215) Fear the Walking Dead (1,045)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018