Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Joe Gareri

Joe Gareri


Görsel Efekt, Yapımcı

Joe Gareri, görsel efekt, yapımcı. Büyük Hesaplaşma (1995), Tatil (2006), Komşu Kızı (2004), Üç Kral (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Joe Gerari
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

39. Dosya
2009 Korku Görsel Efekt 6.2 62,488

Kanun Benim
2008 Suç 6.8 51,273

Operasyon Valkyrie
2008 Dram Görsel Efekt 7.1 189,176

Kartal Göz
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 153,925
2007 Suç Görsel Efekt 7.4 126,174

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 486,477

Tetikçi
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 263,324
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 127,859

Tatil
2006 Komedi Görsel Efekt 6.9 190,647
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 25,130

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 185,666

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 538,610

Kayıp Şehir
2005 Dram Görsel Efekt 6.7 8,462

Fırtınalı Hayatlar
2005 Komedi Görsel Efekt 6.6 70,200

Gelecek Flux'ta
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 111,987

Görünmez Savaşçı
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.0 46,142

Maske 2
2005 Macera Görsel Efekt 2.2 42,032

Çevirmen
2005 Gizem Görsel Efekt 6.4 87,266

Komşu Kızı
2004 Komedi Görsel Efekt 6.8 174,732

Aşkta Herşey Mümkün
2003 Komedi Görsel Efekt 6.7 93,269

Güneşin Gözyaşları
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 95,999

Karayip Korsanları - Siyah İnci'nin Laneti
2003 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 838,797

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 102,714

X-Men 2
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 418,554

Devlet Başkanı
2003 Komedi Görsel Efekt 5.4 15,198

İsyan
2002 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 267,760

Halka
2002 Korku Görsel Efekt 7.1 259,568

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 163,862

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 275,399

Adım Adım Cinayet
2002 Suç Görsel Efekt 6.1 44,570

Salton Denizi
2002 Suç Görsel Efekt 7.2 26,908

Ölüm Pateni
2002 Aksiyon Görsel Efekt 3.0 22,573
2000 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 66,713
2000 Komedi Görsel Efekt 5.3 11,902

Üç Kral
1999 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 140,561

Yeşil Yol
1999 Suç Görsel Efekt 8.5 822,753

Şapşal Kahramanlar
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 54,912

BebekgenIuses
1999 Komedi Görsel Efekt 2.6 20,100

Dr. Dolittle
1998 Komedi Görsel Efekt 5.3 76,534

Derin Darbe
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 138,148

Kaçakların Peşinde
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 79,637

Benim Devim
1998 Komedi Görsel Efekt 4.9 5,849

Dönüşüm
1997 Suç Görsel Efekt 6.4 10,112

Barışçı
1997 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 47,036

Havada Panik
1997 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 9,084

Silici
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 86,382

Kritik Karar
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 41,720

Kırık Ok
1996 Aksiyon Yapımcı 6.0 78,833

Dört Oda
1995 Komedi Görsel Efekt 6.7 80,301

Büyük Hesaplaşma
1995 Aksiyon Görsel Efekt 8.2 446,319

Zor Ölüm 3
1995 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 306,570

Batman Daima
1995 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 196,139

Tehdit
1995 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 92,726

Gölge
1994 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 19,212
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017