Giriş Kayıt
Joe Gareri

Joe Gareri


Görsel Efekt, Yapımcı

Joe Gareri, görsel efekt, yapımcı. Büyük Hesaplaşma (1995), Tatil (2006), Komşu Kızı (2004), Üç Kral (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Joe Gerari
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

39. Dosya
2009 Korku Görsel Efekt 6.2 66,400

Kanun Benim
2008 Suç 6.8 53,365

Operasyon Valkyrie
2008 Dram Görsel Efekt 7.1 200,650

Kartal Göz
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 160,012
2007 Suç Görsel Efekt 7.3 131,160

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 522,263

Tetikçi
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 276,583

İleri
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 133,431

Tatil
2006 Komedi Görsel Efekt 6.9 203,943
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 26,156

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 202,561

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 576,255

Kayıp Şehir
2005 Dram Görsel Efekt 6.7 8,462

Fırtınalı Hayatlar
2005 Komedi Görsel Efekt 6.6 71,446

Gelecek Flux'ta
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 115,435

Görünmez Savaşçı
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.0 47,324

Maske 2
2005 Macera Görsel Efekt 2.2 45,217

Çevirmen
2005 Gizem Görsel Efekt 6.4 90,072

Komşu Kızı
2004 Komedi Görsel Efekt 6.8 182,096

Aşkta Herşey Mümkün
2003 Komedi Görsel Efekt 6.7 97,925

Güneşin Gözyaşları
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 100,446

Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti
2003 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 900,387

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 107,174

X-Men 2
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 448,211

Devlet Başkanı
2003 Komedi Görsel Efekt 5.4 15,198

İsyan
2002 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 281,351

Halka
2002 Korku Görsel Efekt 7.1 280,130

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 174,120

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 288,650

Adım Adım Cinayet
2002 Suç Görsel Efekt 6.1 46,801

Salton Denizi
2002 Suç Görsel Efekt 7.2 27,566

Ölüm Pateni
2002 Aksiyon Görsel Efekt 3.0 22,893
2000 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 69,403
2000 Komedi Görsel Efekt 5.3 12,300

Üç Kral
1999 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 146,687

Yeşil Yol
1999 Suç Görsel Efekt 8.5 902,558

Şapşal Kahramanlar
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 56,590

BebekgenIuses
1999 Komedi Görsel Efekt 2.6 21,019

Dr. Dolittle
1998 Komedi Görsel Efekt 5.3 81,355

Derin Darbe
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 143,541

Kaçakların Peşinde
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 83,723

Benim Devim
1998 Komedi Görsel Efekt 4.9 6,014

Dönüşüm
1997 Suç Görsel Efekt 6.4 10,476

Barışçı
1997 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 48,686

Havada Panik
1997 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 9,477

Silici
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 91,194

Kritik Karar
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 44,016

Kırık Ok
1996 Aksiyon Yapımcı 6.0 81,927

Dört Oda
1995 Komedi Görsel Efekt 6.7 85,119

Büyük Hesaplaşma
1995 Aksiyon Görsel Efekt 8.2 479,571

Zor Ölüm 3
1995 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 322,118

Batman Daima
1995 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 207,224

Tehdit
1995 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 96,509

Gölge
1994 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 20,079
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (6,112) Blade Runner 2049 (4,041) Last Flag Flying (3,795) Jigsaw (3,697) The Man from Earth: Holocene (3,630) Geostorm (3,465) Dunkirk (1,343) The Open House (1,285) The Foreigner (1,088) It (1,072)
Dizi Altyazıları
Vikings (21,691) Black Mirror (6,371) Supernatural (4,420) The Big Bang Theory (3,978) Shameless (3,596) The Flash (3,531) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,478) The Blacklist (2,249) Knightfall (1,925) The X Files (1,868)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018