Giriş Kayıt
Joe Gareri

Joe Gareri


Görsel Efekt, Yapımcı

Joe Gareri, görsel efekt, yapımcı. Büyük Hesaplaşma (1995), Tatil (2006), Komşu Kızı (2004), Üç Kral (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Joe Gerari
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

39. Dosya
2009 Korku Görsel Efekt 6.2 65,110

Kanun Benim
2008 Suç 6.8 52,751

Operasyon Valkyrie
2008 Dram Görsel Efekt 7.1 197,238

Kartal Göz
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 158,230
2007 Suç Görsel Efekt 7.3 129,769

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 513,114

Tetikçi
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 272,563
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 131,698

Tatil
2006 Komedi Görsel Efekt 6.9 197,517
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 25,542

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 198,630

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 566,612

Kayıp Şehir
2005 Dram Görsel Efekt 6.7 8,462

Fırtınalı Hayatlar
2005 Komedi Görsel Efekt 6.6 71,446

Gelecek Flux'ta
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 114,383

Görünmez Savaşçı
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.0 47,056

Maske 2
2005 Macera Görsel Efekt 2.2 44,431

Çevirmen
2005 Gizem Görsel Efekt 6.4 89,274

Komşu Kızı
2004 Komedi Görsel Efekt 6.8 180,002

Aşkta Herşey Mümkün
2003 Komedi Görsel Efekt 6.7 96,482

Güneşin Gözyaşları
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 99,317

Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti
2003 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 884,275

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 105,853

X-Men 2
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 440,497

Devlet Başkanı
2003 Komedi Görsel Efekt 5.4 15,198

İsyan
2002 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 277,205

Halka
2002 Korku Görsel Efekt 7.1 274,883

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 171,004

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 284,010

Adım Adım Cinayet
2002 Suç Görsel Efekt 6.1 46,125

Salton Denizi
2002 Suç Görsel Efekt 7.2 26,908

Ölüm Pateni
2002 Aksiyon Görsel Efekt 3.0 22,893
2000 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 68,629
2000 Komedi Görsel Efekt 5.3 12,262

Üç Kral
1999 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 144,937

Yeşil Yol
1999 Suç Görsel Efekt 8.5 877,662

Şapşal Kahramanlar
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 56,096

BebekgenIuses
1999 Komedi Görsel Efekt 2.6 21,019

Dr. Dolittle
1998 Komedi Görsel Efekt 5.3 79,539

Derin Darbe
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 141,934

Kaçakların Peşinde
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 82,497

Benim Devim
1998 Komedi Görsel Efekt 4.9 5,849

Dönüşüm
1997 Suç Görsel Efekt 6.4 10,476

Barışçı
1997 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 48,424

Havada Panik
1997 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 9,299

Silici
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 89,874

Kritik Karar
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 43,319

Kırık Ok
1996 Aksiyon Yapımcı 6.0 80,987

Dört Oda
1995 Komedi Görsel Efekt 6.7 83,584

Büyük Hesaplaşma
1995 Aksiyon Görsel Efekt 8.2 469,041

Zor Ölüm 3
1995 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 317,333

Batman Daima
1995 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 203,670

Tehdit
1995 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 95,449

Gölge
1994 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 19,874
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017