Giriş Kayıt
Joe Gareri

Joe Gareri


Görsel Efekt, Yapımcı

Joe Gareri, görsel efekt, yapımcı. Büyük Hesaplaşma (1995), Tatil (2006), Komşu Kızı (2004), Üç Kral (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Joe Gerari
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

39. Dosya
2009 Korku Görsel Efekt 6.2 64,432

Kanun Benim
2008 Suç 6.8 52,361

Operasyon Valkyrie
2008 Dram Görsel Efekt 7.1 195,344

Kartal Göz
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 157,101
2007 Suç Görsel Efekt 7.3 128,932

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 507,646

Tetikçi
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 269,815
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 130,773

Tatil
2006 Komedi Görsel Efekt 6.9 195,827
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 25,542

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 196,280

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 560,910

Kayıp Şehir
2005 Dram Görsel Efekt 6.7 8,462

Fırtınalı Hayatlar
2005 Komedi Görsel Efekt 6.6 71,174

Gelecek Flux'ta
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 113,753

Görünmez Savaşçı
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.0 46,822

Maske 2
2005 Macera Görsel Efekt 2.2 43,781

Çevirmen
2005 Gizem Görsel Efekt 6.4 88,628

Komşu Kızı
2004 Komedi Görsel Efekt 6.8 178,829

Aşkta Herşey Mümkün
2003 Komedi Görsel Efekt 6.7 95,713

Güneşin Gözyaşları
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 98,605

Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti
2003 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 874,179

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 105,055

X-Men 2
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 436,221

Devlet Başkanı
2003 Komedi Görsel Efekt 5.4 15,198

İsyan
2002 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 274,905

Halka
2002 Korku Görsel Efekt 7.1 271,829

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 169,458

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 282,038

Adım Adım Cinayet
2002 Suç Görsel Efekt 6.1 45,784

Salton Denizi
2002 Suç Görsel Efekt 7.2 26,908

Ölüm Pateni
2002 Aksiyon Görsel Efekt 3.0 22,893
2000 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 68,266
2000 Komedi Görsel Efekt 5.3 12,148

Üç Kral
1999 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 143,910

Yeşil Yol
1999 Suç Görsel Efekt 8.5 864,669

Şapşal Kahramanlar
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 55,844

BebekgenIuses
1999 Komedi Görsel Efekt 2.6 20,491

Dr. Dolittle
1998 Komedi Görsel Efekt 5.3 78,434

Derin Darbe
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 140,982

Kaçakların Peşinde
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 81,810

Benim Devim
1998 Komedi Görsel Efekt 4.9 5,849

Dönüşüm
1997 Suç Görsel Efekt 6.4 10,476

Barışçı
1997 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 48,122

Havada Panik
1997 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 9,299

Silici
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 89,060

Kritik Karar
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 42,959

Kırık Ok
1996 Aksiyon Yapımcı 6.0 80,422

Dört Oda
1995 Komedi Görsel Efekt 6.7 82,795

Büyük Hesaplaşma
1995 Aksiyon Görsel Efekt 8.2 463,466

Zor Ölüm 3
1995 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 314,794

Batman Daima
1995 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 201,927

Tehdit
1995 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 94,758

Gölge
1994 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 19,502
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017