Giriş Kayıt
Joe Gareri

Joe Gareri


Görsel Efekt, Yapımcı

Joe Gareri, görsel efekt, yapımcı. Büyük Hesaplaşma (1995), Tatil (2006), Komşu Kızı (2004), Üç Kral (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Joe Gerari
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

39. Dosya
2009 Korku Görsel Efekt 6.2 63,904

Kanun Benim
2008 Suç 6.8 52,041

Operasyon Valkyrie
2008 Dram Görsel Efekt 7.1 193,597

Kartal Göz
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 156,192
2007 Suç Görsel Efekt 7.3 128,177

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 499,503

Tetikçi
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 267,875
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 129,903

Tatil
2006 Komedi Görsel Efekt 6.9 194,290
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 25,542

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 193,632

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 552,704

Kayıp Şehir
2005 Dram Görsel Efekt 6.7 8,462

Fırtınalı Hayatlar
2005 Komedi Görsel Efekt 6.6 70,698

Gelecek Flux'ta
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 113,152

Görünmez Savaşçı
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.0 46,654

Maske 2
2005 Macera Görsel Efekt 2.2 43,261

Çevirmen
2005 Gizem Görsel Efekt 6.4 88,277

Komşu Kızı
2004 Komedi Görsel Efekt 6.8 177,605

Aşkta Herşey Mümkün
2003 Komedi Görsel Efekt 6.7 94,981

Güneşin Gözyaşları
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 97,918

Karayip Korsanları - Siyah İnci'nin Laneti
2003 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 861,777

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 104,372

X-Men 2
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 431,712

Devlet Başkanı
2003 Komedi Görsel Efekt 5.4 15,198

İsyan
2002 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 272,739

Halka
2002 Korku Görsel Efekt 7.1 268,911

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 167,696

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 279,986

Adım Adım Cinayet
2002 Suç Görsel Efekt 6.1 45,452

Salton Denizi
2002 Suç Görsel Efekt 7.2 26,908

Ölüm Pateni
2002 Aksiyon Görsel Efekt 3.0 22,662
2000 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 67,884
2000 Komedi Görsel Efekt 5.3 12,107

Üç Kral
1999 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 142,905

Yeşil Yol
1999 Suç Görsel Efekt 8.5 853,623

Şapşal Kahramanlar
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 55,598

BebekgenIuses
1999 Komedi Görsel Efekt 2.6 20,491

Dr. Dolittle
1998 Komedi Görsel Efekt 5.3 78,421

Derin Darbe
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 140,179

Kaçakların Peşinde
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 81,212

Benim Devim
1998 Komedi Görsel Efekt 4.9 5,849

Dönüşüm
1997 Suç Görsel Efekt 6.4 10,213

Barışçı
1997 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 47,808

Havada Panik
1997 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 9,299

Silici
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 88,231

Kritik Karar
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 42,556

Kırık Ok
1996 Aksiyon Yapımcı 6.0 80,050

Dört Oda
1995 Komedi Görsel Efekt 6.7 82,074

Büyük Hesaplaşma
1995 Aksiyon Görsel Efekt 8.2 458,519

Zor Ölüm 3
1995 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 312,523

Batman Daima
1995 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 200,035

Tehdit
1995 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 94,189

Gölge
1994 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 19,502
Dizi Altyazıları
The Flash (10,846) Better Call Saul (6,281) Fargo (5,548) Arrow (4,587) Lucifer (4,493) The 100 (4,370) Gotham (3,726) 12 Monkeys (2,949) Supernatural (2,922) American Gods (2,886)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017