Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Raquel Gardner

Raquel Gardner (46)


Oyuncu

Raquel Fernanda Gardner, 18 Mart 1970 North Hollywood, California, ABD doğumlu oyuncu. Roxbury'de Bir Gece (1998), (2015) Komşu Evdeki Çocuk (2015), (1998) Tehlikeli Tür 2: Tendeki Vahşet (1998), (2013) Coldwater (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Raquel Fernanda Gardner
Doğum Tarihi: 18 Mart 1970
Doğum Yeri: North Hollywood, California, ABD
Takma İsmi: Rocky
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Komşu Evdeki Çocuk
2015 45 Gizem Oyuncu 4.6 28,967
2013 Aksiyon Oyuncu 7.5 148,842
2013 43 Dram Oyuncu 6.4 3,170
2010 40 Dram Oyuncu 5.5 199
2008 38 Komedi Oyuncu 4.8 773

Roxbury'de Bir Gece
1998 28 Komedi Oyuncu 6.2 49,484

Tehlikeli Tür 2: Tendeki Vahşet
1998 28 Aksiyon Oyuncu 4.3 23,186
1997 Gizem Oyuncu 8.1 2,878

Av Peşinde
1991 Suç Oyuncu 6.6 1,721
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017