Giriş Kayıt
Raquel Gardner

Raquel Gardner (48)


Oyuncu

Raquel Fernanda Gardner, 18 Mart 1970 North Hollywood, California, ABD doğumlu oyuncu. Roxbury'de Bir Gece (1998), (2015) Komşu Evdeki Çocuk (2015), (1998) Tehlikeli Tür 2: Tendeki Vahşet (1998), (2013) Coldwater (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Raquel Fernanda Gardner
Doğum Tarihi: 18 Mart 1970
Doğum Yeri: North Hollywood, California, ABD
Takma İsmi: Rocky
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Komşu Evdeki Çocuk
2015 45 Gizem Oyuncu 4.7 32,630
2013 Aksiyon Oyuncu 7.5 169,466
2013 43 Dram Oyuncu 6.4 3,170
2010 40 Dram Oyuncu 5.5 199
2008 38 Komedi Oyuncu 4.8 773

Roxbury'de Bir Gece
1998 28 Komedi Oyuncu 6.2 51,596

Tehlikeli Tür 2: Tendeki Vahşet
1998 28 Aksiyon Oyuncu 4.3 24,439
1997 Gizem Oyuncu 8.1 2,878

Av Peşinde
1991 Suç Oyuncu 6.6 1,831
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,411) Den of Thieves (3,112) Maze Runner: The Death Cure (2,843) Winchester (2,576) Hostiles (2,362) 12 Strong (1,855) A martfüi rém (1,786) The Commuter (1,374) Bleeding Steel (1,369) Submergence (1,202)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,919) Supernatural (4,793) Westworld (4,766) The Big Bang Theory (3,508) The Terror (2,966) Gotham (2,934) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,491) Arrow (2,446) The Flash (2,024) Krypton (1,756)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018