Giriş Kayıt
Jon Gardner

Jon Gardner


Oyuncu

Jon Gardner, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1953 Biyografi Oyuncu 6.9 2,285
1952 Biyografi Oyuncu 7.0 1,486
1952 Dram Oyuncu 6.1 359

Yağmur Altında
1952 Komedi Oyuncu 8.3 181,087

Paris'te Bir Amerikalı
1951 Müzikal Oyuncu 7.2 25,391
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,796) Hostiles (2,898) Den of Thieves (2,865) Maze Runner: The Death Cure (2,341) 12 Strong (2,216) Wildling (1,803) Peter Rabbit (1,132) The Commuter (1,107) Submergence (1,050) Winchester (987)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,032) The Terror (3,604) The Flash (2,959) Legion (2,893) The Crossing (2,334) Supernatural (1,986) Vikings (1,465) The Expanse (1,463) The Big Bang Theory (1,267) Fear the Walking Dead (1,065)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018