Giriş Kayıt
Jon Gardner

Jon Gardner


Oyuncu

Jon Gardner, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1953 Biyografi Oyuncu 6.9 2,285
1952 Biyografi Oyuncu 7.0 1,457
1952 Dram Oyuncu 6.1 359

Yağmur Altında
1952 Komedi Oyuncu 8.3 174,455

Paris'te Bir Amerikalı
1951 Müzikal Oyuncu 7.2 24,611
Film Altyazıları
Blade Runner 2049 (3,635) Last Flag Flying (3,612) The Man from Earth: Holocene (3,492) Jigsaw (3,401) Geostorm (3,178) Thor: Ragnarok (1,724) The Open House (1,235) Dunkirk (1,189) The Foreigner (971) It (967)
Dizi Altyazıları
Vikings (20,492) Black Mirror (5,821) Supernatural (4,150) The Big Bang Theory (3,689) The Flash (3,396) Shameless (3,347) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,146) The Blacklist (2,102) The X Files (1,726) Knightfall (1,597)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018