Giriş Kayıt
Caron Gardner

Caron Gardner (76)


Oyuncu

Caron Gardner, 09 Ocak 1941 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. The Evil of Frankenstein (1964) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Ocak 1941
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Caren Gardner
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 61 Belgesel Oyuncu    
1976 35 Macera Oyuncu 3.5 285
1972 31 Korku Oyuncu 5.6 244
1969 28 Korku Oyuncu 6.9 3,033

Ölüm Perisi
1966 25 Gizem Oyuncu 5.5 71
1964 23 Suç Oyuncu 5.8 191

Altın Parmak
1964 23 Aksiyon Oyuncu 7.8 145,583
1964 23 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.1 2,442
1962 Aksiyon Oyuncu 7.5 3,085
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017