Giriş Kayıt
Caron Gardner

Caron Gardner (76)


Oyuncu

Caron Gardner, 09 Ocak 1941 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. The Evil of Frankenstein (1964) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Ocak 1941
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Caren Gardner
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 61 Belgesel Oyuncu    
1976 35 Macera Oyuncu 3.5 285
1972 31 Korku Oyuncu 5.6 244
1969 28 Korku Oyuncu 6.9 3,033

Ölüm Perisi
1966 25 Gizem Oyuncu 5.5 71
1964 23 Suç Oyuncu 5.8 191

Altın Parmak
1964 23 Aksiyon Oyuncu 7.8 144,058
1964 23 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.1 2,442
1962 Aksiyon Oyuncu 7.5 2,967
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,560) Rogue One (6,290) Split (6,247) Live by Night (5,825) Hidden Figures (5,440) Assassin's Creed (4,447) Paterson (4,032) Patriots Day (3,803) Allied (3,261) Brimstone (2,007)
Dizi Altyazıları
Legion (9,830) Arrow (5,866) The Flash (5,543) The 100 (3,709) The Expanse (3,380) Legends of Tomorrow (2,727) Colony (2,468) The Blacklist (2,384) Vikings (2,317) Designated Survivor (2,254)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017