Giriş Kayıt
Ashley Gardner

Ashley Gardner


Oyuncu

Ashley Gardner, oyuncu. King of the Hill (1997) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ashley Gardener
Boyu: 1.59 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Korku Oyuncu    
2007 Komedi Oyuncu 7.6 64
2000 Gerilim Oyuncu 4.4 146
1997 Dram Oyuncu    
1997 Gizem Oyuncu 8.1 2,878
1997 Animasyon Oyuncu 7.3 38,929
1991 Komedi Oyuncu 5.8 3,056
1991 Dram Oyuncu 5.6 5,067
1989 Dram Oyuncu 5.2 541
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (23,290) Blade Runner 2049 (3,762) Jigsaw (2,671) Geostorm (2,486) Last Flag Flying (1,758) The Man from Earth: Holocene (1,540) Dunkirk (1,434) It (1,114) The Foreigner (1,096) Justice League (875)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,312) Shameless (6,773) Black Mirror (6,283) Star Trek: Discovery (3,803) The Big Bang Theory (3,485) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,259) Supernatural (3,206) The X Files (2,181) The Gifted (2,128) The Blacklist (1,682)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018