Giriş Kayıt
Carla Gardini

Carla Gardini


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Carla Gardini, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aşk Tarifi
2014 Komedi Yapımcı 7.3 56,734
2009 Macera Yapım Yöneticisi 6.6 50,836

Garip Bir Aşk Öyküsü
2008 Komedi Yapımcı 6.6 152,960

Muhteşem Münazaracılar
2007 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.6 48,823
2006 Belgesel    

Edie
2006 Biyografi Yapımcı 6.4 18,675

Tezgahtarlar II
2006 Komedi Yapımcı 7.4 116,815

Davetsiz Gelen
2005 Korku 5.2 8,556

Çarpık İlişkiler
2002 Komedi Çeşitli 5.5 4,889

Sessiz Ve Derinden
2001 Komedi 6.9 131,088

Beni Terk Eder Misin
2000 Komedi Çeşitli 5.2 3,194

Çeteler Savaşı
1999 Suç Çeşitli    
1999 Macera 7.4 185,173
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017