Giriş Kayıt
Carla Gardini

Carla Gardini


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Carla Gardini, yapımcı, yapım yöneticisi. Garip Bir Aşk Öyküsü (2008), Tezgahtarlar II (2006), Aşk Tarifi (2014), (2006) Edie (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı    

Aşk Tarifi
2014 Komedi Yapımcı 7.3 57,966
2009 Macera Yapım Yöneticisi 6.6 51,131

Garip Bir Aşk Öyküsü
2008 Komedi Yapımcı 6.6 154,107

Muhteşem Münazaracılar
2007 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.6 49,288
2006 Belgesel    

Edie
2006 Biyografi Yapımcı 6.4 18,753

Tezgahtarlar II
2006 Komedi Yapımcı 7.4 117,551

Davetsiz Gelen
2005 Korku 5.2 8,689

Çarpık İlişkiler
2002 Komedi Çeşitli 5.5 4,889

Sessiz Ve Derinden
2001 Komedi 6.9 132,125

Beni Terk Eder Misin
2000 Komedi Çeşitli 5.2 3,194

Çeteler Savaşı
1999 Suç Çeşitli    
1999 Macera 7.4 186,516
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,160) Live by Night (7,453) Hidden Figures (5,697) Rogue One (5,118) Split (4,758) Paterson (4,044) Assassin's Creed (3,998) Patriots Day (3,885) Allied (3,514) Passengers (1,603)
Dizi Altyazıları
Legion (9,324) Arrow (5,583) The 100 (3,641) The Flash (3,412) The Expanse (3,146) Designated Survivor (2,617) Colony (2,553) The Originals (2,128) The Last Kingdom (2,039) Vikings (2,022)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017