Giriş Kayıt
Carla Gardini

Carla Gardini


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Carla Gardini, yapımcı, yapım yöneticisi. Garip Bir Aşk Öyküsü (2008), Tezgahtarlar II (2006), Aşk Tarifi (2014), (2006) Edie (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı    

Aşk Tarifi
2014 Komedi Yapımcı 7.3 59,566
2009 Macera Yapım Yöneticisi 6.6 51,493

Garip Bir Aşk Öyküsü
2008 Komedi Yapımcı 6.6 155,415

Muhteşem Münazaracılar
2007 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.6 49,639
2006 Belgesel    

Edie
2006 Biyografi Yapımcı 6.4 19,014

Tezgahtarlar II
2006 Komedi Yapımcı 7.4 118,416

Davetsiz Gelen
2005 Korku 5.2 8,689

Çarpık İlişkiler
2002 Komedi Çeşitli 5.5 4,889

Sessiz Ve Derinden
2001 Komedi 6.9 133,216

Çeteler Savaşı
2000 Suç Çeşitli 6.4 16,916

Beni Terk Eder Misin
2000 Komedi Çeşitli 5.2 3,194
1999 Macera 7.4 188,006
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017