Giriş Kayıt
Tony Garber

Tony Garber


Sesler, Editör

Tony Garber, sesler, editör. Olağanüstü Cesaret (1983), The Devil's Rain (1975), The Pursuit of D.B. Cooper (1981), The Doberman Gang (1972) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Anthony Garber | Tony L. Garber
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Animasyon Çeşitli    
1996 Animasyon Editör 5.4 4,161
1994 Aksiyon Sesler 4.8 2,336
1991 Aksiyon Sesler 4.6 343
1990 Aksiyon Sesler 4.7 5,325
1990 Suç Sesler 5.5 140
1990 Dram Sesler 3.2 817

Amerikan Ninja 3
1989 Aksiyon Sesler 3.4 3,827
1989 Aksiyon Sesler 5.4 1,985
1988 Aksiyon Sesler 5.5 1,630

Bizim Ev
1988 Dram Sesler    

Olağanüstü Cesaret
1983 Aksiyon Sesler 6.4 7,188

Şahin Tepesi
1981 Dram Sesler 6.2 2,388
1981 Macera Sesler 5.7 773
1981 Aksiyon Sesler    

Dallas 1
1978 Dram Sesler 7.0 8,912
1976 Aksiyon Sesler    
1975 Korku Sesler 4.7 2,231
1974 Dram Sesler    

Koş Joe Koş
1974 Macera Sesler    
1972 Aksiyon Sesler 6.0 691
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,379) Split (5,068) Rogue One (4,806) Hidden Figures (3,752) Assassin's Creed (3,147) Paterson (2,889) Patriots Day (2,455) Allied (1,894) Brimstone (1,616) Passengers (1,292)
Dizi Altyazıları
Legion (8,374) Arrow (4,968) The Flash (4,860) The Expanse (2,645) Legends of Tomorrow (2,471) The Blacklist (2,014) The 100 (1,927) Colony (1,826) Designated Survivor (1,724) Vikings (1,719)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017